جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوپ خارشو با گردو
-(8 Body) 
سوپ خارشو با گردو
Visitor 1518
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:
 

پياز بزرگ يک عدد، رنده شده
کره 60 گرم
گردو يک پيمانه، چرخ کرده
سير يک حبه، رنده شده
گشنيز ساطوري 2 تا 3 ساقه
گوجه فرنگي 500 گرم، پودر شده
برنج يا رشته ورميشل يک دوم پيمانه
نمک و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه:
 

آب پياز را گرفته براي حدود 3 دقيقه در نيمي از کره تفت دهيد. سپس گردو را اضافه کرده و 3 دقيقه ي ديگر تفت دادن را ادامه دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود.سير و گشنيز را اضافه کرده و پس از يک دقيقه، يک ليتر آب سرد رابه غذا اضافه کرده و آن را به آرامي به جوش آوريد. گوجه فرنگي، برنج و يا ورميشل را افزوده و آن را حدود 20 دقيقه بپزيد و نمک و فلفل غذا را هم اندازه کنيد .اگر سوپ خيلي غيظ شد، کمي آب جوش را اضافه کرده و در صورت رقيق بودن مدت بيشتري آن را بجوشانيد و متناوباً آن را هم بزنيد تا ته نگيرد و شعله را زياد نکنيد. سوپ را در ظرف سرو کشيده و 30 گرم کره باقيمانده را روي آن بدهيد.

نکته:
 

-اين دستور 75 گرم کربوهيدرات ، 35 گرم پروتئين، 140 گرم چربي و 1700 کيلو کالري انرژي دارد.

منبع:هنر آشپزي شماره 76
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image