مواد لازم براي 4 نفر:
پياز بزرگ يک عدد، رنده شده
کره 60 گرم
گردو يک پيمانه، چرخ کرده
سير يک حبه، رنده شده
گشنيز ساطوري 2 تا 3 ساقه
گوجه فرنگي 500 گرم، پودر شده
برنج يا رشته ورميشل يک دوم پيمانه
نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
آب پياز را گرفته براي حدود 3 دقيقه در نيمي از کره تفت دهيد. سپس گردو را اضافه کرده و 3 دقيقه ي ديگر تفت دادن را ادامه دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود.سير و گشنيز را اضافه کرده و پس از يک دقيقه، يک ليتر آب سرد رابه غذا اضافه کرده و آن را به آرامي به جوش آوريد. گوجه فرنگي، برنج و يا ورميشل را افزوده و آن را حدود 20 دقيقه بپزيد و نمک و فلفل غذا را هم اندازه کنيد .اگر سوپ خيلي غيظ شد، کمي آب جوش را اضافه کرده و در صورت رقيق بودن مدت بيشتري آن را بجوشانيد و متناوباً آن را هم بزنيد تا ته نگيرد و شعله را زياد نکنيد. سوپ را در ظرف سرو کشيده و 30 گرم کره باقيمانده را روي آن بدهيد.
نکته:
-اين دستور 75 گرم کربوهيدرات ، 35 گرم پروتئين، 140 گرم چربي و 1700 کيلو کالري انرژي دارد.
منبع:هنر آشپزي شماره 76