مواد لازم براي 6 نفر:
خامه 2 قاشق سوپخوري
سس مايونز 2 قاشق سوپخوري
ماست سفت يک قاشق سوپخوري
پنير خامه اي 240 گرم
ژامبون 120 گرم
پياز يک چهارم پيمانه، نگيني خرد شده
شويد يک قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
خامه، سس مايونز و ماست را با هم مخلوط کنيد. پنير خامه اي را با چنگال نرم کرده و داخل ظرف شيشه اي پهن کنيد. روي آن يک رديف ژامبون خرد شده و سپس مخلوط خامه، ماست و سس را بريزيد. سپس پيازهاي نگيني را روي آن ها ريخته و شويد را روي مواد بپاشيد و با اکراکر و يا چيپس سرو کنيد.
نکته:
1-اين دستور 200 گرم کربوهيدارات، 40 گرم پروتيئين، 130 گرم چربي و 2130 کيلوکالري انرژي دارد.
2-استفاده از پياز قرمز زيباتر است.
منبع:هنر آشپزي شماره 76