مواد لازم:
ارزن 500 گرم
لوبيا چيتي، عدس، ماش، نخود از هر کدام يک دوم پيمانه، خيش شده
پياز داغ يک قاشق سوپخوري
زرد چوبه به مقدار لازم
گوجه فرنگي 2 عدد
سيب زميني 2 عدد
رب گوجه فرنگي 2قاشق سوپخوري
روغن، نمک، فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
ارزن را به آرامي در هاون و يا وسيله ي مشابه ديگر بسابيد تا پوست آن کنده شود و در يک سيني پيش بزنيد تا پوست آن جدا شود. در دو کاسه آب ريخته و ارزن را مانند خاکشير در دو کاسه، چند بار بشوييد تا سنگ و شن آن ته نشين شود و ته کاسه را دور بريزيد.حبوبات خيس کرده را پخته و همراه با پياز داغ، زردچوبه، گوجه فرنگي پوست کنده ي رنده شده، سيب زميني نگيني خرد شده، ارزن، رب، روغن، نمک و فلفل مخلوط کرده و با مقداري آب(3 تا 4 ليوان) مانند کته پخته و دم کنيد.
نکته:
1-اين دستور 510 گرم کربوهيدرات، 140 گرم پروتئين،60گرم چربي و 3140 کيلو کالري انرژي دارد.
2-پيش کشيدن:حبوبات و يا برنج را در يک سيني با دو دست به به هوا آرام آرام پرتاب مي کنند تا پوست آن که سبک تر است به جلوي سيني مي رود و با فوت يا دست آن را از سيني خارج مي کنند.
منبع:هنر آشپزي شماره 76