جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ارزه پلو
-(7 Body) 
ارزه پلو
Visitor 1609
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

ارزن 500 گرم
لوبيا چيتي، عدس، ماش، نخود از هر کدام يک دوم پيمانه، خيش شده
پياز داغ يک قاشق سوپخوري
زرد چوبه به مقدار لازم
گوجه فرنگي 2 عدد
سيب زميني 2 عدد
رب گوجه فرنگي 2قاشق سوپخوري
روغن، نمک، فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه:
 

ارزن را به آرامي در هاون و يا وسيله ي مشابه ديگر بسابيد تا پوست آن کنده شود و در يک سيني پيش بزنيد تا پوست آن جدا شود. در دو کاسه آب ريخته و ارزن را مانند خاکشير در دو کاسه، چند بار بشوييد تا سنگ و شن آن ته نشين شود و ته کاسه را دور بريزيد.حبوبات خيس کرده را پخته و همراه با پياز داغ، زردچوبه، گوجه فرنگي پوست کنده ي رنده شده، سيب زميني نگيني خرد شده، ارزن، رب، روغن، نمک و فلفل مخلوط کرده و با مقداري آب(3 تا 4 ليوان) مانند کته پخته و دم کنيد.

نکته:
 

1-اين دستور 510 گرم کربوهيدرات، 140 گرم پروتئين،60گرم چربي و 3140 کيلو کالري انرژي دارد.
2-پيش کشيدن:حبوبات و يا برنج را در يک سيني با دو دست به به هوا آرام آرام پرتاب مي کنند تا پوست آن که سبک تر است به جلوي سيني مي رود و با فوت يا دست آن را از سيني خارج مي کنند.

منبع:هنر آشپزي شماره 76
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image