مواد لازم:
سينه يا ران مرغ يک کيلو گرم
روغن به مقدار لازم
پياز 2 عدد
زنجبيل يک قاشق سوپخوري
چوب دارچين يک عدد
هل سبز 8 عدد
ميخک 3 عدد
برگ مو 2 عدد
برگ بو 2 عدد
نمک و فلفل به ميزان لازم
بادام يک پيمانه
سير متوسط 8 حبه
زيره ي سائيده يک قاشق چايخوري
فلفل قرمز يک قاشق چايخوري
کشمش بي دانه 3 قاشق سوپخوري (يک دوم پيمانه)
زعفران ساييده يک قاشق چايخوري
ماست يک پيمانه، سرپر
خامه يک دوم پيمانه
گردو، ليمو ترش و فلفل سبز براي تزيين
طرز تهيه:
مرغ خام را با روغن تفت دهيد تا رنگ آن کمي تغيير کند.سپس يک پيمانه آب و يک عدد قرص عصاره ي مرغ به آن اضافه کرده، مرغ ها را پخته، کنار بگذاريد.پياز را در روغن باقي مانده تفت داده و با زنجبيل، دارچين، هل، ميخک، برگ مو، برگ بو، نمک و فلفل مخلوط کرده و کمي تفت دهيد. سپس بادام و سير را با زيره، فلفل قرمز و کشمش به مايه ي قبلي افزوده و 5 دقيقه به تفت دادن ادامه دهيد. در ظرف ديگري زعفران را در اندکي آب داغ حل کرده و به ماست اضافه نماييد. سپس ماست را کم کم به خوراک افزوده و هم بزنيد. خامه را نيز به تدريج به خوراک اضافه کرده و مرغ پخته شده ي قبلي را همراه با مقدار کمي از آب مرغ به ظرف بازگردانده و در ظرف را به مدت 30 دقيقه بگذاريد.حرارت راکم کنيد و در پايان پخت برگ بو چوب دارچين را از مواد خارج کرده و خوراک را در ظرف شيکي کشيده و سرو نماييد. براي تزيين مي توان از گردو، ليموترش و فلفل سبز درسته استفاده کرد.
نکته:
-اين دستور 100 گرم کربوهيدارت، 200 گرم پروتئين، 240 گرم چربي و 3360 کيلو کالري انرژي دارد.
منبع:هنر آشپزي شماره 76