مواد لازم:
سبزي 500 گرم، پاک کرده (شويد، اسفناج، تره)
نمک و فلفل به ميزان لازم
چقندر 3 عدد
آرد يک ليوان
پياز داغ 2 قاشق سوپخوري
سرکه يک ليوان
نعناع خشک به مقدار لازم
روغن براي تهيه نعناع داغ
طرز تهيه:
سبزي ها را شسته و درشت خرد کنيد. آب و نمک (8 ليوان آب) را در يک به جوش آوريد. چغندرها را رنده کرده و به آن اضافه کنيد. بعد از چند جوش سبزي ها را نيز اضافه کنيد.آرد را داخل 2 ليوان آب سرد حل کرده وکم کم به آش اضافه کرده و هم بزنيد تا گلوله نشود. پياز داغ و سرکه را نيز اضافه کرده و اجازه دهيد آش جا افتاده و غليظ شود.نمک و فلفل آن را اندازه کرده و روي آش را با نعناع داغ تزئين کنيد.
نکته:
-اين دستور 150گرم کربو هيدرات ،35 گرم پروتئين ،50 گرم چربي و1190 کيلو کالري انرژي دارد.
منبع:هنر آشپزي شماره 76