جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرغ چهل سير
-(7 Body) 
مرغ چهل سير
Visitor 1630
Category: دنياي فن آوري
سير به خاطر بوي قوي و عطر تندش بسيار بدنام است. مطمئنم کساني را مي شناسيد که هيچ وقت لب به سير نمي زنند.اما ما غذايي معرفي مي کنيم تا شايد افراد حساس به سير در اين موضوع تجديد نظر کنند.
مرغ و سير، به همراه سبزيجات به آرامي پخته مي شوند تا در نهايت غذايي با عطر ملايم و خوش طعم داشته باشيد.
راز اين عطر و طعم معتدل اين است که حبه هاي سير درسته هستند و خرد يا له نشده اند .اين کار از ترکيب عطر سير با غذا جلوگيري مي کند. در ضمن اين سيرها را مي توان مانند کره روي نان ماليد و با مرغ سرو کرد.حالا اگر به سليقه خودتان با اين سير کمي پنير (هرنوع سبزي معطر ساطوري، روغن زيتون و...) اضافه کنيد و نان را تست کنيد، خودتان را به يک ساندويچ خوشمزه مهمان کرده ايد.
براي اين دستور مي توانيد از مرغ کامل استفاده کنيد.دليل انتخاب قسمت بالاي ران مرغ يک دست شدن پخت آن است.

مدت زمان آماده سازي :60 دقيقه
 

مواد لازم:
 

آرد سفيد يک سوم پيمانه
پاپريکا 2قاشق سوپخوري
نمک يک قاشق سوپخوري
فلفل سياه يک قاشق سوپخوري
بالاي ران مرغ با پوست 6 عدد
روغن مايع 6 قاشق غدا خوري، 90 ميلي ليتر
سير 40 حبه، پوست کنده
کرفس 2 ساقه متوسط، ساطوري
پياز سفيد متوسط يک عدد، خلالي ريز
سرکه سفيد يک دوم پيمانه
آب مرغ يک و يک دوم پيمانه
آويشن 2 قاشق چايخوري
رزماري خشک يک قاشق چايخوري
برگ بو 2 عدد

طرز تهيه:
 

فر را روي 190 درجه سانتي گراد روشن کرده و طبقه آن را در وسط قرار دهيد .آرد، پاپريکا، نمک و فلفل سياه را در يک کيسه فريزر مخلوط کنيد.تکه هاي ران مرغ را به اين پودر آغشته کنيد و اضافه آن را از روي مرغ بتکانيد. روغن را در يک ظرف نسوز با ديواره هاي بلند روي شعله متوسط داغ کنيد. ران ها را درآن سرخ کنيد تا روي آن طلايي شود، سپس از ظرف خارج کنيد.

سيرها، کرفس و پياز را در ظرف تفت دهيد تا رنگ آن کمي طلايي شود.سرکه، آب مرغ، آويشن، رزماري و برگ بو را اضافه کرده، سپس ران هاي سرخ شده را روي آن ها بچينيد به طوري که پوست مرغ رو به بالا باشد. پس از اين که آب غذا به جوش آمد، در آن را گذاشته و 45 دقيقه در فر قرار دهيد.بهتر است از يک تابه بزرگ با در و دسته هاي فلزي استفاده کنيد. در غير اين صورت روي ظرف را آلومينيوم کشيده و با چنگال چند سوراخ روي آن ايجاد کنيد.
ران ها را به ادويه آغشته کرده و در روغن سرخ کنيد، سپس از ظرف خارج کنيد.

سير، کرفس و پياز را تفت دهيد. آن را دايم هم بزنيد تا يک دست طلايي شود.
همه مواد را در ظرف جا داده و به جوش آوريد. در آن را بسته و در فر قرار دهيد.

منبع:هنر آشپزي شماره 76
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image