جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ميگو در سس ليمو
-(3 Body) 
ميگو در سس ليمو
Visitor 1807
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

ميگو 500گرم
سرکه سيب 2 قاشق چايخوري
سويا سس يک قاشق چايخوري
سفيده ي تخم مرغ يک عدد
زنجبيل تازه زنده شده يک دوم قاشق چايخوري
آرد ذرت يک قاشق چايخوري
روغن مايع 3 قاشق سوپخوري
فلفل دلمه سبز و قرمز هر کدام يک دوم عدد، خلالي ريز
هويج متوسط يک عدد، خلالي
قارچ 150 گرم، خرد شده
رنده پوست ليمو ترش 2 قاشق چايخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
آب سبزيجات سه چهارم پيمانه
آرد ذرت 2 قاشق چايخوري، مخلوط در 2 قاشق غذا خوري آب

طرز تهيه:
 

ميگوها را پوست کنده و رگ پشت آن را با کمک يک چاقوي کوچک خارج کرده، سپس ميگوها را شسته و خشک کنيد. سرکه سيب، سوياسس، سفيده ي تخم مرغ، زنجبيل و يک قاشق چايخوري آرد ذرت را مخلوط کرده و هم بزنيد تا يک دست شود.ميگوها را به خوبي با اين مايه مخلوط کرده و حداقل نيم ساعت در يخچال قرار دهيد.روغن را در تابه داغ کرده و ميگوها را 3 تا 4 دقيقه در آن تفت دهيد تا رنگ آن صورتي شود.
ميگوها را از تابه خارج کرده و سبزيجات را اضافه کرده و 2 دقيقه تفت دهيد. رنده ي پوست ليمو، آب ليمو ترش، شکر، نمک، فلفل و آب سبزيجات را اضافه کرده و آن را به جوش آوريد، سپس آرد ذرت محلول در آب را اضافه کرده و آن قدر بجوشانيد تا غليظ شود، سپس ميگوها را اضافه کرده و يک دقيقه ديگر بجوشانيد. تابه را از روي حرارت برداشته و محتويات آن را با برنج سرو کنيد.

نکته:
 

-اين دستور 60 گرم کربوهيدرات، 120 گرم پروتئين، 100 گرم چربي و 1620 کيلو کالري انرژي دارد.

منبع:هنر آشپزي شماره 76
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image