مواد لازم:
ميگو 500گرم
سرکه سيب 2 قاشق چايخوري
سويا سس يک قاشق چايخوري
سفيده ي تخم مرغ يک عدد
زنجبيل تازه زنده شده يک دوم قاشق چايخوري
آرد ذرت يک قاشق چايخوري
روغن مايع 3 قاشق سوپخوري
فلفل دلمه سبز و قرمز هر کدام يک دوم عدد، خلالي ريز
هويج متوسط يک عدد، خلالي
قارچ 150 گرم، خرد شده
رنده پوست ليمو ترش 2 قاشق چايخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
آب سبزيجات سه چهارم پيمانه
آرد ذرت 2 قاشق چايخوري، مخلوط در 2 قاشق غذا خوري آب
طرز تهيه:
ميگوها را پوست کنده و رگ پشت آن را با کمک يک چاقوي کوچک خارج کرده، سپس ميگوها را شسته و خشک کنيد. سرکه سيب، سوياسس، سفيده ي تخم مرغ، زنجبيل و يک قاشق چايخوري آرد ذرت را مخلوط کرده و هم بزنيد تا يک دست شود.ميگوها را به خوبي با اين مايه مخلوط کرده و حداقل نيم ساعت در يخچال قرار دهيد.روغن را در تابه داغ کرده و ميگوها را 3 تا 4 دقيقه در آن تفت دهيد تا رنگ آن صورتي شود.
ميگوها را از تابه خارج کرده و سبزيجات را اضافه کرده و 2 دقيقه تفت دهيد. رنده ي پوست ليمو، آب ليمو ترش، شکر، نمک، فلفل و آب سبزيجات را اضافه کرده و آن را به جوش آوريد، سپس آرد ذرت محلول در آب را اضافه کرده و آن قدر بجوشانيد تا غليظ شود، سپس ميگوها را اضافه کرده و يک دقيقه ديگر بجوشانيد. تابه را از روي حرارت برداشته و محتويات آن را با برنج سرو کنيد.
نکته:
-اين دستور 60 گرم کربوهيدرات، 120 گرم پروتئين، 100 گرم چربي و 1620 کيلو کالري انرژي دارد.
منبع:هنر آشپزي شماره 76