جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
قزل آلاي سرخ شده با سس انار
-(9 Body) 
قزل آلاي سرخ شده با سس انار
Visitor 1477
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:
 

ماهي قزل آلا 2عدد، حدود يک کيلوگرم، پاک کرده
کره:100 گرم، نرم شده
تخم مرغ 2عدد، آب پز
ليموترش درش يک عدد
آب انار طبيعي يک دوم پيمانه
گشنيز ساطوري يک قاشوق سوپخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
ترخون ساطوري 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه:
 

ماهي ها را نمک زده وکنار بگذاريد.25 گرم از کره را به همراه ترخون، تخم مرغ، نمک و فلفل خوب مخلوط کنيد. ليمو را پوست کنده و ورقه ورقه کنيد، سپس شکم ماهي ها را با اين مواد پر کرده و با خلال دندان آن را ببنديد.باقي کره را در تابه داغ کرده و ماهي ها را در آن سرخ کنيد. پس از اين که طرف دوم ماهي نيز سرخ شد، آب انار را اضافه کرده و بجوشانيد تا غليظ شود (حدود 10 دقيقه) بعد گشنيز را نيز اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنيد.

نکته:
 

1-اين دستور 20 گرم کربوهيدارات، 225 گرم پروتئين، 200 گرم چربي و 1780 کيلو کالري انرژي دارد.
2-هنگام سرخ کردن ماهي به کره يک قاشق غذاخوري روغن اضافه کنيد تات کره نسوزد.در ضمن شعله را خيلي زياد نکنيد.

منبع:هنر آشپزي شماره 76
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image