مواد لازم براي 4 نفر:
ماهي قزل آلا 2عدد، حدود يک کيلوگرم، پاک کرده
کره:100 گرم، نرم شده
تخم مرغ 2عدد، آب پز
ليموترش درش يک عدد
آب انار طبيعي يک دوم پيمانه
گشنيز ساطوري يک قاشوق سوپخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
ترخون ساطوري 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
ماهي ها را نمک زده وکنار بگذاريد.25 گرم از کره را به همراه ترخون، تخم مرغ، نمک و فلفل خوب مخلوط کنيد. ليمو را پوست کنده و ورقه ورقه کنيد، سپس شکم ماهي ها را با اين مواد پر کرده و با خلال دندان آن را ببنديد.باقي کره را در تابه داغ کرده و ماهي ها را در آن سرخ کنيد. پس از اين که طرف دوم ماهي نيز سرخ شد، آب انار را اضافه کرده و بجوشانيد تا غليظ شود (حدود 10 دقيقه) بعد گشنيز را نيز اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنيد.
نکته:
1-اين دستور 20 گرم کربوهيدارات، 225 گرم پروتئين، 200 گرم چربي و 1780 کيلو کالري انرژي دارد.
2-هنگام سرخ کردن ماهي به کره يک قاشق غذاخوري روغن اضافه کنيد تات کره نسوزد.در ضمن شعله را خيلي زياد نکنيد.
منبع:هنر آشپزي شماره 76