مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
کره(آب شده) يک قاشق سوپخوري
آب گرم يک چهارم پيمانه
شکر يک سوم پيمانه
آرد يک دوم پيمانه
آرد ذرت 2قاشق سوپخوري
بيکينگ پودر يک قاشق چايخوري
مواد روکش شکلاتي :
شکلات تخته اي (قهوه اي) 100گرم
خامه معمولي 100 گرم
پودر شکر 50 گرم
پودر نارگيل به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا دستگاه را با استفاده از کليد کانو کشن با دماي 180 درجه سانتي گراد گرم کنيد (پيش گرمايش). قالب مورد نظر را چرب کنيد .تخم مرغ ها را داخل ظرفي بريزيد و با همزن بزنيد، سپس کره، آب و بعد شکر را به تدريج به آن اضافه کنيد و به هم زدن ادامه دهيد تا مايه کرم مانند شود. آرد، آرد ذرت و بيکينگ پودر را با هم مخلوط و الک کنيد و به مايه ي فوق اضافه کنيد. مواد را به آرامي هم بزنيد و در انتها پودر نارگيل را بيافزاييد.
مايه را داخل ظرف بريزيد و آن را به مدت 15 تا 20 دقيقه با قدرت 180 وات (20%) و دماي 180 سانتي گراد در دستگاه بگذاريد(کليد ترکيب کانوکشن و مايکرو).
براي تهيه روکش شکلاتي، ابتدا شکلات را خرد کنيد و آن را به مدت يک تا 2 دقيقه با قدرت 100%(900 وات) در دستگاه بگذاريد. سپس آن را بيرون آوريد و با چنگال هم بزنيد و خامه و پودر قند را به تدريج به آن اضافه و مخلوط کنيد. مجدداً آن را به مدت يک تا يک و نيم دقيقه با قدرت 50%(500 وات) در دستگاه بگذاريد تا کاملاً داغ شود و بعد از اين که کمي سرد شد، آن را روي کيک ريخته و روي آن پودر نارگيل بپاشيد.
نکته:
1- اين دستور 225 گرم کربوهيدرات، 40 گرم پروتئين، 90گرم چربي و 1870 کيلو کالري انرژي دارد.
2-مي توانيد به جاي چرب کردن ظرف داخل آن را با سلوفان بکشيد.
3-اگر خواستيد از ظرف فلزي استفاده کنيد، مي توانيد ظرف فلزي کيک را به مدت 25 تا 30 دقيقه با دماي 180 درجه سانتي گراد در دستگاه بگذاريد(فقط کليد کانوکشن).
4- مي توانيد قبل از اين که روکش شکلاتي را روي کيک بريزيد، يک دوم پيمانه شربت بار روي آن بريزيد.
منبع:هنر آشپزي شماره 76