جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بارنيز موس شکلاتي
-(5 Body) 
بارنيز موس شکلاتي
Visitor 1597
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

کره 120 گرم
شکلات تلخ 200 گرم
پودر کاکائو 15 گرم
پودر قهوه يک قاشق چايخوري
آب جوش يک قاشق چايخوري
آرد 150 گرم
نمک يک هشتم قاشق چايخوري
بيکينگ پودر يک چهارم قاشق چايخوري
تخم مرغ 2 عدد
شکر دانه ريز 100 گرم

طرز تهيه برانيز :
 

قالب مستطيل 20 در 30 سانتيمتري را چرب کرده و داخل آن را کاغذ روغني بياندازيد، بطور که لبه کاغذ از دو طرف بلندتر از قالب باشد. کره، شکلات و پودر کاکائو را داخل ظرفي ريخته و داخل ماکروويو با قدرت کم يا روي شعله ملايم گاز قرار دهيد تا فقط کرده و شکلات ذوب شود( بيش از اندازه داغ نشود و يا نجوشد).سپس اين مواد را کنار بگذاريد تا خنک شوند. پودر قهوه يا نسکافه را نيز با آب جوش حل کرده و کنار بگذاريد تا خنک شود. آرد ، نمک و بيکينگ پودر را با هم الک کنيد. تخم مرغ ها را با شکر بزنيد تا شکر حل شود، سپس آرد، بيکينگ پودر و نمک خلوط شده را اضافه کرده و با ليسک به آرامي مخلوط نماييد. در آخر شکلات خنک شده و قهوه را نيز اضافه کرده و داخل قالب آماده بريزيد ودر فر از پيش گرم شده با دماي 180 درجه سانتي گراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد. پس از خارج کردن از فر، برانيز را داخل قالب کاملاً خنک کرده و موس شکلاتي آماده شده را رويش بريزيد. قالب را با فويل پوشانده و به مدت 2 ساعت در يخچال قرار دهيد. پس از اين مدت برانيز را به کمک لبه هاي کاغذ روغني از قالب خارج کرده و در اندازه دلخواه برش دهيد.

مواد لازم موس شلاتي رويه:
 

آب سرد حدود يک چهارم پيمانه
ژلاتين يک و يک دوم قاشق چايخوري
پنير خامه اي 90 گرم
شير عسلي 70 گرم
شکلات تلخ 140 گرم، ذوب شده
خامه ي فرم گرفته 150 گرم

طرز تهيه موس شکلاتي:
 

آب سرد را داخل کاسه ي کوچک ريخته و ژلاتين را روي آن بپاشيد و چند دقيقه کنار بگذاريد تا به حالت اسفنجي درآيد. کاسه را روي بخار آب قرار دهيد تا ژلاتين حل شود. داخل کاسه ي همزن، پنير خامه اي و شير عسلي را با دور کند همزن بزنيد تا يکدست شود. شکلات ذوب شده ي خنک را اضافه کرده و با همزن مخلوط کنيد. ژلاتين خنک شده را نيز اضافه کرده و در آخر خامه ي فرم گرفته و به وسيله ليسک به حالت دوراني مخلوط کنيد.

نکته:
 

1-اين دستور 340 گرم کربوهيدارت، 95 گرم پروتئين، 370 گرم چربي و 5070 کيلو کالري انرژي دارد.
2- برانيز بافت نرمي دارد و نبايد بيش از اندازه داخل فر پخته شود زيرا در اثر زياد ماندن در فر خشک مي شود.

منبع:هنر آشپزي شماره 76
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image