جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مافين کاکائو و پنير خامه اي
-(4 Body) 
مافين کاکائو و پنير خامه اي
Visitor 1571
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي تهيه مايه مياني:
 

پنير خامه اي 160 گرم
تخم مرغ درشت نصف يک عدد
وانيل يک هشتم چايخوري
پودر شکر 30 گرم

مواد لازم براي خمير مافين:
 

روغن مايه 70 گرم
آب خنک 260 گرم
سرکه معمولي 15 گرم
آرد 225 گرم
پودر کاکائو 20 گرم
جوش شيرين 5 گرم
نمک يک هشتم قاشق چايخوري
شکر دانه ريز 160 گرم
وانيل يک هشتم قاشق چايخوري

مواد رويه مافين:
 

شکلات چيپسي يا بادام پرک شده

طرز تهيه:
 

ابتدا فر را با حرارت 175 درجه سانتي گراد گرم کنيد .براي تهيه مواد مياني، ابتدا تمام مواد لازم را در ظرفي ريخته و با دور متوسط همزن حدود 2 دقيقه بزنيد تا تخم مرغ از لختگي خارج شده و اثري از دانه هاي پنير در مخلوط نباشد. وقتي که مواد کاملاً يک دست شد،آن را کنار بگذاريد.
تهيه خمير کيک بسيار آسان است و نيازي به همزن ندارد. براي تهيه ي خمير مافين، مايعات دستور را با هم در يک ظرف ريخته و در ظرف ديگري مخلوط آرد و کاکائو را که با هم چند بار الک کرده ايد، با جوش شيرين، نمک، شکر و وانيل مخلوط کنيد(اگر شکر دانه ريز در دسترس نداريد، شکر را در حد بسيار جزئي آسياب کنيد). در اين مرحله فقط کافيست که محتويات دو کاسه (مواد خشک و مايعات) را با هم مخلوط کرده و با هم مخلوط کرده و با يک همزن دستي هم بزنيد. با اين مقادير حدود 20 عدد مافين با اندازه استاندارد به دست مي آيد .پس 20 عدد کپسول کاغذي را در قالب هاي مافين قرار داده و مايه ي خميري را در کپسول ها بريزيد .دقت داشته باشيد که مقداري از سر مافين ها خالي باشد.
مواد مياني را هم با قاشق در حدود 5 ثانيه هم بزنيد تا اگر در اين فاصله زماني، يک دست بودنش را از دست داده است، دوباره يک دست شود.سپس مايه ي مياني را در قيفي با ماسوره اي ساده و کوچک، ريخته و مقداري ازآن را در وسط هر مافين به طور مساوي، تزيين کنيد(با پر کردن چند مافين، متوجه مي شويد که بايد هر مافين با چه مقدار پر مي شود تا به همه آن ها از مايه ي مياني برسد).
روي مافين ها ، مقداري از مواد رويه بپاشيد تا سطح آن ها را بپوشاند (بهتر است خيلي روي مافين ها را سنگين نکنيد).قالب ها را در فر از پيش گرم شده به مدت حدود 30 دقيقه قرار دهيد. بعد از پخت ، يکي دو دقيقه مافين ها را در قالب خنک کرده و سپس آن ها را روي توري قرار دهيد تا سرد شوند. اين مافين طعمي متفاوت دارد که اميدوارم مورد پسند شما نيز قرار بگيرد.

نکته:
 

1-اين دستور 330 گرم کربوهيدرات، 40 گرم پروتئين، 120 گرم چربي و 2560 کيلو کالري انرژي دارد.
2-دقت داشته باشيد که اگر ظرف پنير حاوي مقداري آب بود، حتما آب ظرف را خالي کنيد. همچنين استفاده از پنير هاي خامه اي کم نمک مناسب تر است.

منبع:هنر آشپزي شماره 76
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image