مغکرونه بالدجاج و اللبن الزبادي
مواد لازم براي 4 نفر:
سينه مرغ 2عدد
آب ليمو ترش 2 غذاخوري
فلفل سياه يک دوم قاشق چايخوري
نمک به مقدار لازم
پاستا قلمي (پنه ريگاته) 300 گرم
روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري
سررنده شده 2 حبه
فلفل قرمز يک دوم قاشق چايخوري
ماست 2 پيمانه
ماست چکيده يک دوم پيمانه
دانه صنوبر ياخلال بادام به مقدار لازم، براي تزيين
جعفري خرد شده يک دوم
طرز تهيه:
سينه ي مرغ را به شکل مکعبي خرد کرده ودر مخلوط آب ليمو ترش، فلفل سياه و نمک مزدار کرده و براي مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد. آب را جوش آورده و به آن نمک و روغن اضافه کنيد . سپس پاستا را به آب در حال جوش افزود و پس از پختن، پاستا را آبکش کرده و با آب سرد بشوييد.
مرغ خوابانده شده را در صافي بريزيد تا محلول اضافي آن خارج شود سپس با مقداري روغن زيتون سرخ کنيد. سير رنده شده، فلفل قرمز و نمک را به ماست اضافه و با هم مخلوط کنيد. دو قاشق روغن زيتون و دو سوم مايه ي ماست را روي پاستا ريخته و با هم مخلوط کنيد .پاستا را در ظرف مناسب سرو قرار داده و با ماست چکيده و مرغ سرخ شده فوق و خلال بادام يا صنوبر تفت داده شده و جعفري تزيين نموده، سپس سرو کنيد.
منبع:هنر آشپزي شماره 76