جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کاکاي ميان پر
-(6 Body) 
کاکاي ميان پر
Visitor 1475
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

آرد گندم يک پيمانه(150 گرم)
نمک يک هشتم قاشق چايخوري
بيکينگ پودر دو قاشق چايخوري
تخم مرغ يک عدد
شکر ريز 70 تا 100 گرم
کدو حلوايي پخته و پوره شده يک پيمانه (250)
گلاب يک قاشق سوپخوري
شير يک چهارم پيمانه
پودرهل نصف قاشق چايخوري
دارچين يک هشتم قاشق چايخوري
گردو 50 گرم، پودر شده

طرز تهيه:
 

آرد، نمک و بيکينگ پودر را با هم الک کنيد، تخم مرغ را با شکر کمي هم زده، سپس کدو حلوايي پوره شده، گلاب، شير، پودر هل و دارچين را هم اضافه کنيد .مخلوط آرد را نيز افزوده و در حد مخلوط شدن و يک دست شدن مواد هم زده و حدود يک ساعت در دماي محيط به اين مايه استراحت دهيد. تا به نچسبي را روي حرارت گذاشته، مقداري روغن ريخته و وقتي روغن خوب داغ شد از مايه کاکا به اندازه يک ملاقه يا نصف پيمانه برداشته و در تابه بريزيد. کمي که خودش را گرفت(حدود 2 دقيقه) و قابل بلند کردن به وسيله کفگير بود، مقداري پودر گردو را وسط آن گذاشته و دو طرف کاکا را به کمک کفگير و يک قاشق روي هم بياوريد که تقريباً شکل قطاب مي شود. صبر کنيد تا هر دو طرف آن سرخ شود. بعد از سرخ شدن، کاکا روي کاغذ روغني قرار دهيد تا روغن اضافه آن گرفته شود.

نکته:
 

1-اين دستور 160 گرم کربوهيدرات، 30 گرم پروتئين، 35 گرم چربي و 1075 کيلو کالري انرژي دارد.
2-مقدار شکر مورد استفاده بستگي به شيريني کدو دارد. اگر کدو شيرين نبود از مقدار 100 گرم استفاده کنيد
3-اين کاکا را گرم و تازه همراه با يک استکان چاي تازه دم، نوش جان کرده و عصرانه دلچسبي راکنار دوستان ياخانواده خود در عصرهاي سرد پاييز و زمستان تجربه کنيد.
منبع:هنر آشپزي شماره 76
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image