جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک پرتقالي
-(2 Body) 
کيک پرتقالي
Visitor 1704
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي کيک:
 

تخم مرغ 3 عدد، در دماي محيط
شکر سه چهارم پيمانه
نمک يک پنسه
وانيل يک هشتم قاشق چايخوري
روغن مايع يک چهارم پيمانه
شير يک چهارم پيمانه
آرد يک پيمانه سر صاف و يک چهارم پيمانه سرپر
بيکينگ پودر يک قاشق سوپخوري

مواد مياني:
 

پرتقال 3 تا 4 عدد
تکه هاي کيک مقداري، خرد شده
کرم شانتي 2 بسته، طبق دستور
شکلات چيپسي مقداري
گردوي نگيني يا فندق خرد شده مقداري

طرز تهيه:
 

براي تهيه کيک، تخم مرغ ها را با شکر و يک پنسه نمک و وانيل به مدت 7 تا 8 دقيقه با دور تند همزن بزنيد.

درجه همزن را روي متوسط گذاشته و روغن مايع و شير را آرام ريخته و هم بزنيد.

همزن را خاموش کرده و آرد و بيکينگ پودر را که با هم الک شده اند، به آرامي با مواد مخلوط کرده و با دور تند همزن 3 تا 4 ثانيه زده و در سيني به ابعاد 30×40 سانتي متر که کاغذ روغني انداخته ايد، بريزيد .روي مواد را باپشت ليسک صاف کرده و در فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه سانتي گراد به مدت 15 تا 18 دقيقه قرار دهيد (يا تا زماني که کامل بپزد) .بعد از رفع داغي اوليه، کيک را روي سيني ديگر بر گردانده و کاغذ را جدا کرده، با دهانه ي کاسه اي مناسب و لبه صاف که قرار هست مواد در همان کاسه استراحت کند، کيک را به شکل دايره برش بزنيد. بقيه کيک را به شکل مربع هايي با اضلاع 2 سانتي متري برش بزنيد. داخل کاسه را سلفون بکشيد، به طوري که ديواره ها هم پوشيده شوند.
پرتقال ها را پوست گرفته و به صورت حلقه هاي خيلي نازک برش بزنيد(نبايد پرتقال ها ضخيم باشند، چون بعداً فرو مي افتند) .پرتقال هاي برش داده شده را داخل کاسه و در کف و ديواره ها بچنيد.بايد فاصله بين پرتقال ها حداقل ميزان ممکن باشد تا خامه و مواد مياني بيرون نزند. کيک هاي برش داده شده را با کرم شانتي آماده، شکلات چيپسي و گردو مخلوط کنيد. دقت کنيد، تکه هاي کيک له نشوند. مواد آماده شده را داخل کاسه و روي پرتقال بريزيد. به مواد نبايد فشار داده شود چون از لاي پرتقال ها بيرون مي زند و فرم بدي خواهد داشت.کيک پايه اي راکه برش زده بوديد، روي مواد خامه اي قرار داده و با آب و عسل يا شير و... مرطوب کرده و روي آن را هم سلفون بکشيد تا حداقل 3 تا 4 ساعت در يخچال استراحت کند. بهتر است کيک قبل از سرو يک شب در يخچال بماند.
موقع سرو کيک را در ظرف مناسبي بر گردانده و سلفون دور کيک را جدا کنيد.

نکته:
 

1-اين دستور 370 گرم کربوهيدرات، 55 گرم پروتئين، 115 گرم چربي و 2735 کيلو کالري انرژي دارد.
2-مي توانيد به جاي کرم شانتي از خامه فرم گرفته استفاده نماييد.
منبع:هنر آشپزي شماره 76
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image