مواد لازم:
شکر يک پيمانه
تخم مرغ 2 عدد
کره نرم يک چهارم پيمانه (50 گرم)
عسل 2 قاشق سوپخوري پر (50 گرم)
بيکينگ پودر 2 قاشق چايخوري
آرد سه و نيم پيمانه
مواد لازم براي کرم کيک:
شير عسل صنعتي يک قوطي
تخم مرغ 3 عدد
عسل 2 قاشق غذا خوري پر(50 گرم)
کره 50 گرم
براي تزئين:
گردوي نگيني خرد شده نصف پيمانه
خلال پسته و شکلات چيپسي مقداري براي تزئين
طرز تهيه:
براي تهيه لايه هاي کيک، تخم مرغ ها و شکر را با همزن مخلوط کنيد تا کف کند و حجم آن دو برابر شود.
در قابلمه مناسبي روي حرارت ملايم کرده، عسل ، مخلوط تخم مرغ و شکر و بيکينگ پودر را به آن اضافه کنيد. روي حرارت ملايم اين مواد را مرتب هم بزنيد تا کاملاً مخلوط شده و در اثر حرارت کف مانند و حباب دار شود ولي نجوشد. بعد مخلوط را از روي حرارت برداشته و آرد را اضافه کرده و ورز دهيد تا مواد خميري شود(بهتر است نصف پيمانه از آرد را نگه داشته و در صورت نياز به تدريج اضافه کنيد تا چسبندگي خمير گرفته شود).در صورتي که خميري شود (بهتر است نصف پيمانه از آرد را نگه داشته و در صورت نياز به تدريج اضافه کنيد تا چسبندگي خمير گرفته شود). در صورتي که خمير چسبنده بود مقداري آرد مازاد اضافه کنيد تا چسبندگي آن گرفته شود. خمير حاصله را به 5 قسمت تقسيم کنيد. هر بخش از خمير را روي کاغذ روغني چرب شده به کمک وردنه به صورت گرد بازکنيد تا به ضخامت 3 تا 4 ميلي متر برسد. به کمک يک بشقاب پلوخوري خمير را به صورت دايره دايره برش بزنيد. موقع کار روي بقيه گلوله هاي خمير را با نايلون بپوشانيد. خميرهاي باز شده را به مدت سه تا 5 دقيقه در طبقه وسط فر داغ شده با دماي 180 درجه سانتي گراد بپزيد تا حدي که روي آن ها کمي تغيير رنگ داده و صورتي ملايم شود. خميرهاي پخته شده را سرد کنيد.
براي تهيه کرم تمام مواد را با هم مخلوط کرده و روي حرارت متوسط مرتب هم بزنيد تا غليظ شود. بعد از روي حرارت برداشته و اجازه دهيد تا کرم کاملاً خنک شود. بعد از سرد شدن لايه ها، کاغذهاي روغني را جدا کنيد. يکي از خميرهاي پخته شده را در ظرف سرو قرار داده و روي آن يک لايه از کرم آماده را ماليده و مقداري گردو بريزيد و لايه بعدي را سوار کنيد تا 4 لايه تمام شود. روي کل کيک و ديواره هاي آن را کرم ماليده و آخرين لايه کيک را خرد کرده و روي کيک بپاشيد. گردوهاي خرد شده را نيز روي کيک پاشيده و با خلال پسته و... تزئين کنيد. اين کيک بايد قبل از سرو حتماً 6 تا 8 ساعت يا ترجيحاً يک شب در يخچال بماند.
نکته:
1- اين دستور 750 گرم کربوهيدرات ، 120 گرم پروتئين، 185 گرم چربي و 5145 کيلوکالري انرژي دارد.
2- از اين کرم مي توانيد براي ساير کيک ها و شيريني هاي خود نيز استفاده کنيد.
3-موقع پخت لايه ها، ممکن است اطراف خمير کمي بيسکويتي شود ولي بعد از ماليدن کرم و استراحت در يخچال لايه ها کاملاً نرم مي شوند. دقت کنيد پخت لايه ها به قدري طولاني نشود که مرکز آن نيز سفت و خشک شود.
4-بهتر است سوار کردن لايه هاي کيک در ظرف اصلي سرو انجام بگيرد ولي براي جلوگيري از کثيف شدن ظرف بهتر است کف ظرف را با چند برش کاغذ روغني بپوشانيد و بعد از اتمام کار به آرامي کاغذ روغني را از زير کيک بيرون بکشيد.
منبع:هنر آشپزي شماره 76