مواد لازم:
فيله ي مرغ 6 عدد بزرگ
نمک و فلفل سياه تازه کوبيده شده به مقدار لازم
کره 90 گرم
ژامبون مرغ 3 برش، ريز ريز شده
سير 2 حبه، پوره شده
پودر خردل يک دوم قاشق چايخوري
ادويه مخلوط، پودر تخم گشنيز يک قاشق چايخوري
سس ورچستر شاير يک و يک دوم قاشق سوپخوري
نان تست تازه يک پيمانه، ريز ريز شده
پنير پارمزان يک سوم پيمانه، رنده شده
جعفري يک و يک قاشق سوپخوري خرد شده
طرز تهيه:
فيله هاي مرغ را تميز کرده و بشوييد و پس از خشک کردن کمي بکوبيد و تا اندکي پهن تر شود . سپس نمک و فلفل بزنيد و کنار بگذاريد. دو سوم از کره را در ظرفي بريزيد و ژامبون ريز خرد شده را با آن تفت دهيد. سير پوره شده را اضافه کرده هم بزنيد. سپس به ترتيب پودر خردل، ادويه ها، سس و رچستر شاير، نان تازه خرد شده، پنير پارمزان رنده شده و جعفري خرد شده را اضافه کرده و با هم مخلوط کنيد و مخلوط را کنار بگذاريد.
ابتدا فيله هاي مرغ را با باقيمانده ي کره چرب کنيد و در سيني چرب شده مخصوص فر قرار دهيد. سپس سطح روي فيله ها را با مخلوط فوق بپوشانيد و روي آن ها اندکي فشار آوريد تا با فيله پرس شود. سيني را (بدون در پوش) در فر گرم شده با حرارت 350 درجه ي فارنهايت (175 درجه سانتي گراد) و در طبقه وسط فر براي مدت 20 تا 25 دقيقه قرار دهيد ودر اين فاصله سس ريحان را تهيه کنيد.
مواد لازم براي سس ريحان:
روغن زيتون يا روغن مايع يک سوم پيمانه
سرکه سفيد تا يک چهارم پيمانه
سير يک حبه، پوره شده
ريحان تازه (ريز ريز خرد شده) يک پيمانه
خامه يک سوم پيمانه
زرده ي تخم مرغ يک عدد
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
برگ اسفناج، کلم بروکسل، گوجه فرنگي گيلاسي مقداري براي تزيين
طرز تهيه:
در ظرفي روغن زيتون يا روغن مايع، سرکه، سير پوره شده، ريحان تازه ريزريز خرد شده و خامه را بريزيد و با هم روي حرارت قرار داده و مرتب هم بزنيد تا با هم يک دست شود. سپس زرده ي تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنيد اجازه دهيد تا سس بپزد ولي نجوشد و قبل از جوشيدن از روي حرارت برداريد و نمک و فلفل آن را اندازه کنيد. ظرف سرو مورد نظر را با برگ هاي اسفناج پوشش داده، سپس فيله هاي پخته شده فوق را به ترتيب و پشت سر هم روي برگ هاي اسفناج قرار دهيد، سپس با کلم بروکسل (دکمه اي) بخارپز شده و سس ريحان (سبز) و گوجه فرنگي گيلاسي تزيين نموده سپس سرو نماييد.
نکته:
1-اين دستور 65 گرم کربوهيدرات، 90 گرم پروتئين، 215 گرم چربي و 2555 کيلو کالري انرژي دارد.
2- در صورت تمايل مي توانيد سس را بعد از پختن داخل غذا سازي بريزيد تا کاملاً به صورت پوره و يک دست درآيد.
منبع:هنر آشپزي شماره 76