جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرغ بريان با ماکادميا
-(0 Body) 
مرغ بريان با ماکادميا
Visitor 1467
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

مرغ بزرگ يک عدد
ماکادميا (يا پکن يا گردو يا فندق) 250 گرم
برگ هاي آويشن تازه يا گشنيز يک دسته ي کوچک
روغن زيتون با طعم سير يک سوم پيمانه
نمک فلفل سياه تازه آسياب شده به مقدار لازم
ادويه مخلوط ،پودر تخم گشنيز يک قاشق چايخوري
جوز بوياي رنده شده يک دوم عدد
فلفل قرمز تند يک عدد(ريز ريز خرد شده)
آب ليموترش يک عدد بزرگ
کرفس 2 عدد، درشت خرد شده
پياز 2 عدد، خلال شده
ليموترش بزرگ يک عدد، با پوست، درش خرد شده
آب آناناس (يا پرتقال يا آب ميوه مورد نظر) 200 ميلي ليتر
محلول زعفران به ميزان لازم

مواد لازم براي دورچين:
 

لوبيا سبز 300 گرم
سيب زميني 3 عدد
روغن با طعم سير يک چهارم پيمانه
نمک و فلفل سياه نيمکوب شده به مقدار لازم
فلفل قرمز تند يک عدد، ريز ريز خرد شده
کره يک قاشق سوپخوري
پاپريکا يک دوم قاشق چايخوري

مواد لازم براي تزيين:
 

مارچوبه(کنسرو) به ميزان لازم
گوجه فرنگي گيلاسي به تعداد لازم

طرز تهيه:
 

داخل شکم مرغ را کاملاً خالي نموده و آن را شستشو دهيد ، سپس در صافي بگذاريد تا آب آن برود. مرغ را روي تخته ي کار بگذاريد و يا کارد تيزي فشاري داخل شکم آن بياوريد ، سپس مرغ را روي تخته کار برگردانده و با قيچي ستون فقرات را جدا نموده و مجدداً مرغ را برگردانيد . کف دست خود را روي سينه ي مرغ قرار داده و فشار محکمي بدهيد تا سينه باز شود سپس مجدداً برگردانده و با کارد استخوان سينه و دنده ها را خارج کرده و مرغ را به صورت يک صفحه درآمده است، کنار بگذاريد. ماکاداميا( يا پکن يا گردو يا فندق) را در کاسه اي بريزيد و برگ هاي آويشن تازه يا گشنيز خرد شده را اضافه کرده و روغن زيتون با طعم سير را افزوده ، نمک و فلفل سياه تازه پودر شده ، ادويه ها، فلفل قرمز تند ريز خرد شده و آب ليمو ترش تازه را هم اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط نماييد. سپس به وسيله ي انگشتان دست، پوست مرغ را از گوشت جدا کرده (به طوري که پاره نشود) بعد مخلوط فوق را زيز پوست مرغ در قسمت سينه و ران ها به صورتي قرار دهيد که کاملاً زير پوست مرغ قرار گرفته و پنهان بمانند (بيرون نزنند) سپس مرغ را کنار بگذاريد.
کرفس و پياز خلال شده را در سيني لبه داري بريزيد و ليمو ترش را به قطعات درشت خرد نموده و با سبزيجات مخلوط کنيد سپس آب ميوه مورد نظر (آب آناناس) را به سبزيجات اضافه کرده و مرغ را از قسمت باز شده روي سبزيجات داخل سيني قرار دهيد و روي سيني را با فويل بپوشانيد و در فر گرم شده با حرارت 400 درجه ي فارنهايت يا 200 درجه ي سانتي گراد و در طبقه ي وسط فر به مدت يک ساعت قرار دهيد. سپس سيني را از فر خارج نموده و فويل را برداريد و روي مرغ را با آب سبزيجات داخل سيني مزه دار کنيد. سطح مرغ را هم با مخلوط روغن با طعم سير و محلول زعفران پوشش داده و مجدداً سيني را داخل فر قرار دهيد و به مدت 20 تا 30 دقيقه ديگر به پختن ادامه دهيد و در اين فاصله دور چين خوراک را آماده کنيد.

طرز تهيه دور چين:
 

لوبيا سبز شسته و پاک شده را درسته در آب جوشان قرار داده و بپزيد و پس از طبخ بلافاصله داخل آب سرد قرار دهيد تا با اين روش تردي و رنگ آن را حفظ کرده باشيد.
سيب زميني ها را شسته و با پوست، حبه اي شکل خرد کنيد و سيب زميني هاي خرد شده را روي فويل داخل سيني فر قرار داده و روي آن روغن زيتون با طعم سير، نمک و فلفل سياه نيمکوب شده و فلفل قرمز تند ريز ريز خرد شده را اضافه کرده و مخلوط نماييد و فويل را ببنديد(بپيچيد).سيني را در فرم گرم شده با حرارت 350 درجه ي فارنهايت يا 175 درجه سانتي گراد قرار دهيد تا بپزد. اواخر طبخ فويل را باز نموده و کمي کره و پاپريکا به سيب زميني ها اضافه کنيد و اجازه دهيدتا کمي برشته شوند سپس از فر خارج کنيد.
براي تزيين لوبيا سبز آب پز و سيب زميني تنوري را در بشقاب سرو قرار دهيد و قسمتي از مرغ را (ران يا سينه) را روي سبزيجات قرار داده و با مارچوبه( کنسرو) و گوجه فرنگي گيلاسي منقش نموده سپس سرو نماييد.

نکته:
 

1-اين دستور 175 گرم کربوهيدرات، 170 گرم پروتئين، 400 گرم چربي و 4980 کيلو کالري انرژي دارد.
2-توضيح ماکادميا در صفحه شمار 87 مجله ي شماره 69 آورده شده است.
3-پکن(pecan) ميوه اي شبيه به گردو ولي کوچک تر از گردو بيضي شکل مي باشد. مغز پکن کاملاً طعم مزه مغز گردو را دارد ودر انواع و اقسام غذاها، سالاد، اردور، نان، دسرها و ... کاربرد دارد و به خاطر شکل زيبايش، براي تزيين بسيار مورد استفاده قرار گرفته و قابل توجه مي باشد.
4-در صورت تمايل مي توانيد ظرف سرو را با مخلوطي از پوره سيب زميني و خامه پوشش داده و مرغ را به چهار قسمت مساوي تقسيم کرده و چهار طرف ظرف روي پوره قرار دهيد و مرکز پوره را هم با برگ سبز تزيين نموده و سپس سرو نماييد.
منبع:هنر آشپزي شماره 76
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image