مواد لازم:
گوجه فرهنگي: چهار عدد
خرده نان جو: سه دوم پيمانه
سير خرده شده: سه حبه
جعفري: يک قاشق سوپ خوري
زيتون: هشت عدد
نمک و فلفل: به ميزان لازم
پياز خرده شده: يک عدد
قارچ خرده شده: يک پيمانه
بادام نصف شده: هشت عدد
پنير پيتزا: پانزده گرم
طرز تهيه:
ابتدا سر گوجه فرنگي را برش عرضي بزنيد. کمي از گوشت آن را در آوريد و در ظرفي بريزيد. خرده نان ها را با پياز، گوشت گوجه فرنگي ، سير، قارچ، بادام، جعفري، نمک و فلفل مخلوط کرده و درون گوجه فرنگي بريزيد. سپس کمي پنير پيتزا روي هر قطعه گوجه فرنگي قرار د هيد و در فر پانزده د قيقه با حرارت 170 درجه سانتي گراد بپزيد تا کمي قهوه يي شود. هر گوجه فرنگي را با يک زيتون تزيين کنيد.
منبع: 7 روز زند گي شماره 114