مواد لازم :
کيک اسفنجي به مقدار لازم
خامه ي فرم گرفته به مقدار لازم
محلول زغفران و نسکافه به مقدار لازم
سس شکلات به مقدار لازم
طرز تهيه :
با توجه به اين که اين تزئين تخصصي و حرفه اي مي باشد که از cD کمک بگيريد .
قبل از ساخت هر کيکي بايستي کيک مورد نظر را در ذ هن خود مجسم کرده بعد شروع به کار کنيد يا اين که تصوير ، ماکت و مجسمه کيک مورد نظر را در اختيار داشته باشيد و کيک خود را از روي آن درست کنيد . با کمي دقت و حوصله و به خرج داد ن سليقه مي توانيد تمام اشياء اطراف خود را به کمک خامه ، کيک اسفنجي ، شکلات ، ژله ، مارسيپان ، و ... و با استفاده از ساه ترين ابزار و حداقل امکانات به شکل کيک درست کنيد . تنها لازمه ي اين کار آشنايي با طريقه استفاده صحيح مواد ، رعايت مراحل ساخت ، شناخت درست مواد مصرفي و کمي تمرين مي باشد.
سس شکلاتي ترکيبي از شکلات تخته اي ذوب شده ، روغن مايع و آب مي باشد . بدين صورت که شکلات تخته اي را ذوب کرده و به ازاي هر 100 گرم شکلات ، 3 تا 4 قاشق سوپخوري روغن مايع و بعد چند قطره ( 5 تا 10 قطره ) آب به آن اضافه کنيد و با قاشق هم بزنيد تا مواد کمي سفت شود . بعد با افزود ن روغن مايع مواد را کمي نرم تر کرده و به حالت سس در آوريد.
نکته :
ـ لازم به توضيح استکه شکلات را به روش بن ماري ( حرارت غيرمستقيم ) ذوب کنيد ، هرگز ظرف محتوي شکلات را روي حرارت مستقيم گاز قرار ندهيد . / فاطمه ( سيما ) شيرازيان
منبع:هنر آشپزي شماره 66