مواد لازم :
کره 120 گرم
پودر قند 160 گرم ( يک پيمانه )
تخم مرغ يک عدد
آرد 175 گرم ( يک پيمانه به علاوه 2 قاشق سوپخوري )
بيکينگ پودر يک قاشق چايخوري
وانيل يک چهارم قاشق چايخوري
چيپس شکلاتي حدود 100 گرم
طرز تهيه :
کره و پودر قند را با قاشق مخلوط و به مدت 4 دقيقه با دور تند همزن مخلوط کنيد تا کرم صافي به دست آيد . تخم مرغ و وانيل را اضافه کرده 2 دقيقه ديگر با همزن بزنيد . آرد و بيکينگ پودر را با هم مخلوط و سپس الک کرده و به مواد فوق بيافزاييد و با قاشق يا ليسک پلاستيکي مخلوط کنيد . کف قالب فلزي يک قطعه کاغذ روغني گذاشته و کمي چرب کنيد و به اندازه يک قاشق مربا خوري ( يک گردوي کوچک ) از خمير روي سيني گذاشته و حدود 10 تا 12 تکه چيپس شکلاتي روي آن قرار د هيد .خميرهاي بعدي را به فاصله حداقل 5 سانتي متر از هم به همين ترتيب در سيني قرار د هيد . فر را از يک ربع قبل با د ماي 190 درجه ي سانتي گراد ( معادل 375 درجه ي فارنهايت يا درجه 4 تا 5 ) گرم و شيريني ها را در طبقه وسط فر به مدت حدود 15 دقيقه بپزيد . ( اگر چيپس شکلات از انواع مرغوب باشد طي طبخ تغيير شکل نخواهد داد . ) شيريني را بعد از خارج کرد ن از فر خنک کنيد .
نکته :
1 ـ اين دستور 305 گرم کربوهيدرات ، 30 گرم پروتئين ، 155 گرم چربي ، و 2735 کيلو کالري انرژي دارد .
2 ـ اين شيريني بيش از 2 هفته ماند گاري دارد .
منبع:هنر آشپزي شماره 66