مواد لازم براي 25 عدد :
کره يا مارگارين : يک چهارم پيمانه
عسل : يک چهارم پيمانه
جوي پرک : يک دوم پيمانه
برگه زرد آلو ريز شده : يک دوم پيمانه غذا خوري
پودر نارگيل : يک قاشق غذا خوري
کورن فلکس : 2 تا 3 پيمانه
طرز تهيه :
کره و عسل را روي حرارت ملايم قرار داده تا کره ذوب و مواد با هم مخلوط شود . از روي حرارت برداشته و بقيه مواد را اضافه کنيد و با قاشق چوبي کاملاً مخلوط کنيد و در قالب هاي کوچک کاغذي به طور برجسته ريخته و در يخچال بگذاريد تا سفت شود .
نکته :
1 ـ در صورت تمايل مي توانيد مواد را تغيير داده و به جاي زرد آلو از گيلاس استفاده کنيد .
2 ـ در صورت استفاده از شکلات چيپسي کلاستر شکلاتي خواهيد داشت .
منبع:هنر آشپزي شماره 66