مواد لازم :
تخم مرغ : يک عدد
کره نرم شده : يک دوم فنجان
شکر : دو سوم فنجان
شير : دو قاشق غذا خوري
وانيل : مقداري
آرد : يک فنجان
کاکائو : يک سوم فنجان
نمک : يک هشتم قاشق مربا خوري
شکلات کاراملي وانيلي : 16 عدد
خامه پر چرب : 3 قاشق غذا خوري
گردو ريز خرد شده : يک و يک چهارم فنجان
شکلات خرد شده 90 گرم
روغن جامد : يک قاشق مربا خوري
شکلات کاراملي انگشتي
طرز تهيه :
زرده و سفيده را جدا کنيد . سفيده ها را در ظرف در بسته اي در يخچال بگذاريد . کره را 30 ثانيه با همزن بزنيد . شکر را اضافه کنيد ، خوب بزنيد ، زرده ، شير و وانيل را به نوبت بريزيد و مخلوط کنيد . آرد ، کاکائو و نمک رامخلوط کنيد و به مخلوط کره اضافه کنيد . خمير را در نايلون پيچيده و 2 ساعت در يخچال بگذرايد . فر را با حرارت 350 درجه فاز نهايت گرم کنيد .
سيني فر را کمي چرب کنيد . کارامل و خامه را روي حرارت کم بگذاريد تا نرم شوند . سفيده ها را کمي بزنيد و خمير را به شکل توپ هايي به اندازه گردو ( توپي به قطر 2 و 1/2 سانت ) در آوريد . توپ ها را در سفيده بيندازيد و در گردو هاي خرد شده بغلتانيد و با فاصله 2/5 سانت در سيني بچينيد . با انگشت وسط هر توپ را کمي گود کنيد . 10 د قيقه در فر بگذاريد . از فر در آوريد و يک قاشق از مخلوط کارامل را در گودي وسط شيريني ها بريزيد و شيريني ها را روي الک سيمي خنک کنيد . شکلات و روغن را روي حرارت بگذاريد تا شکلات ها آب شوند .
مخلوط را خنک کنيد و به صورت خط خطي روي شيريني ها بريزيد . صبر کنيد تا شکلات ها سفت شوند سپس در ظرف بچينيد .
منبع:هنر آشپزي شماره 66