جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شکلات کاراملي انگشتي
-(2 Body) 
شکلات کاراملي انگشتي
Visitor 1472
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

تخم مرغ : يک عدد
کره نرم شده : يک دوم فنجان
شکر : دو سوم فنجان
شير : دو قاشق غذا خوري
وانيل : مقداري
آرد : يک فنجان
کاکائو : يک سوم فنجان
نمک : يک هشتم قاشق مربا خوري
شکلات کاراملي وانيلي : 16 عدد
خامه پر چرب : 3 قاشق غذا خوري
گردو ريز خرد شده : يک و يک چهارم فنجان
شکلات خرد شده 90 گرم
روغن جامد : يک قاشق مربا خوري
شکلات کاراملي انگشتي

طرز تهيه :
 

زرده و سفيده را جدا کنيد . سفيده ها را در ظرف در بسته اي در يخچال بگذاريد . کره را 30 ثانيه با همزن بزنيد . شکر را اضافه کنيد ، خوب بزنيد ، زرده ، شير و وانيل را به نوبت بريزيد و مخلوط کنيد . آرد ، کاکائو و نمک رامخلوط کنيد و به مخلوط کره اضافه کنيد . خمير را در نايلون پيچيده و 2 ساعت در يخچال بگذرايد . فر را با حرارت 350 درجه فاز نهايت گرم کنيد .
سيني فر را کمي چرب کنيد . کارامل و خامه را روي حرارت کم بگذاريد تا نرم شوند . سفيده ها را کمي بزنيد و خمير را به شکل توپ هايي به اندازه گردو ( توپي به قطر 2 و 1/2 سانت ) در آوريد . توپ ها را در سفيده بيندازيد و در گردو هاي خرد شده بغلتانيد و با فاصله 2/5 سانت در سيني بچينيد . با انگشت وسط هر توپ را کمي گود کنيد . 10 د قيقه در فر بگذاريد . از فر در آوريد و يک قاشق از مخلوط کارامل را در گودي وسط شيريني ها بريزيد و شيريني ها را روي الک سيمي خنک کنيد . شکلات و روغن را روي حرارت بگذاريد تا شکلات ها آب شوند .
مخلوط را خنک کنيد و به صورت خط خطي روي شيريني ها بريزيد . صبر کنيد تا شکلات ها سفت شوند سپس در ظرف بچينيد .

منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image