مواد لازم :
آرد سفيد : 100 گرم
بيکينگ پودر : يک هشتم قاشق چايخوري
آب : 100 گرم
وانيل : يک هشتم قاشق چايخوري
تخم مرغ : 3 عدد
مارمالاد زرد آلو : يک شيشه کوچک
خامه شيرين شده : يک تا يک و چهارم پيمانه
کمپوت هلو : به مقدار لازم
طرزتهيه :
آرد و بيکينگ پودر را در ظرفي الک کنيد . آب و روغن را در ظرف کوچکي ريخته و روي حرارت قرار د هيد . پس از جوش آمد ن ، وانيل و آرد الک شده فوق را اضافه و روي حرارت کم مرتب زير و رو کنيد . آن را کنترل کنيد تا ضمن آماده شد ن ، آب آن کاملاً تبخير شده و ديگر بخاري از آن متصاعد نشود . سپس ظرف را از روي حرارت برداشته و اجازه د هيد تا کمي ولرم شود . سپس تخم مرغ ها را يکي يکي با فاصله اضافه کرده و با همزن برقي بزنيد تا خمير منسجم و يک دستي به دست آيد . سيني مورد نظر را با کاغذ روغني پوشانده ، سطح روي آن را با کره چرب کرده و آرد پاشي کنيد . سپس خمير فوق را با دست داخل سيني پهن کنيد . مارمالاد نسبتاً رقيق شده را داخل قيف ريخته و به صورت مورب و را ه را ه روي خمير را با آن منقش کنيد . سيني را به مدت 25 تا 30 دقيقه در فر گرم شده با دماي 350 درجه فار نهايت يا 176 درجه سانتي گراد قرار د هيد تا روي آن طلايي خوشرنگ شود . سپس از فر خارج و پس از سرد شد ن خامه فرم گرفته را روي سطح داخلي آن کشيده و هلوي فيله شده را روي آن بچينيد . سپس به صورت سه لا تا زده و به مدت 15 د قيقه کاغذ روغني دولا در جاي خنک قرار د هيد . سپس آن را به صورت مورب برش زده ، در ظرف مورد نظر چيده و سرو نماييد.
نکته :
1 ـ اين دستور 140 گرم کربوهيدرات ، 30 گرم پروتئين 130 گرم چربي و 1850 کيلو کالري انرژي دارد .
2ـ رولت پفي بسيار شکيل و خوشمزه مي باشد ضمناً اگر دوست داشته باشيد مي توانيد هر ميوه کمپوت شده ديگري را جايگزين هلو نماييد .
منبع:هنر آشپزي شماره 66