مواد لازم :
کره يا مارگارين نرم شده : 250 گرم
شکر : 250 گرم
تخم مرغ : 3 عدد ، زده شده
رنده پوست ليمو ترش : 2 قاشق چايخوري
وانيل : يک هشتم قاشق چايخوري
کشمش سبز : 320 گرم
آرد : 375 گرم
دوغ ساده : 170 ميلي ليتر ( بدون گاز )
بيکينگ پودر : يک و يک دوم قاشق چايخوري
طرزتهيه :
فر را با حرارت 160 درجه سانتيگراد گرم کنيد ، کف و ديواره قالب چهار گوش 20 سانتي متري را چرب کرده و کاغذ بيندازيد ، کره و شکر را با دور کند همزن حدود يک دقيقه بزنيد تا به صورت کرم در آيد ، تخم مرغ را به تدريج و طي چهار مرحله به کره و شکر اضافه کنيد ( فقط در حد مخلوط شد ن هم بزنيد ) و به زد ن ادامه د هيد تا خوب مخلوط شود . مواد را با پالت مرتباً به وسط هدايت کنيد ، وانيل ورنده ي پوست ليمو را نيز اضافه کنيد ، آرد و بيکينگ پودر الک شده را مخلوط و به همراه دوغ و کشمش با يک قاشق فلزي به تناوب به مواد بيافزاييد ، مواد آماده را درون قالب ريخته و سطح روي آن را صاف کنيد و در فر به مدت شصت تا هفتاد و پنج د قيقه بپزيد ، سپس از فر خارج کنيد ، بعد از20 د قيقه از قالب خارج کرده روي پنجره سيمي قرار د هيد تا کاملاً خنک شود .
توجه داشته باشيد مايه کمي سفت است .
نکته :
1ـ اين دستور 666 گرم کربوهيدرات ، 70 گرم پروتئين ، 270 گرم چربي و 3414 کيلو کالري انرژي دارد .
2 ـ ابتدا کشمش سبز را داخل کيسه فريزر ريخته و يک قاشق از آرد اندازه گيري شده را هم اضافه مي کنيد سپس د هانه نايلون را جمع و خوب تکان د هيد تا با اين روش کشمش ها آردي شده و زماني که کشمش ها را داخل مايه کيک مي ريزيد ته نشين نشوند .
منبع:هنر آشپزي شماره 66