مواد لازم :
خمير فيلو : 500 گرم
کره ي آب شده 50: تا 70 گرم
عسل مايع : دو سوم پيمانه
بادام پودر شده : سه چهارم پيمانه
پنير خامه اي : 350 گرم
آرد : 2 قاشق سوپخوري
شکر : 2 قاشق سوپخوري
تخم مرغ : 3 عدد
شير : يک چهارم پيمانه
بيکينگ پودر : يک دوم قاشق چايخوري
طرز تهيه :
کف يک قالب کمربندي را چرب کرده و کنار بگذاريد . تکه اي از خمير را با وردنه به صورت نازک و مربع شکل بازکرده و روي آن کره ي آب شده بماليد و آن رادر قالب بيندازيد به طوري که لبه هاي خمير از لبه ي قالب 2 تا 3 سانت بيشتر باشد و بالا بيايد . اين عمل را 5 بار تکرار کنيد يعني 5 لايه خمير راکه بين هر کدام حتماً کره ي آب شده ماليده ايد در قالب روي هم بيندازيد . سپس مواد مياني را روي خمير بريزيد .
طرز تهيه مواد مياني
عسل ، دو سوم پودر بادام ، پنير خامه اي ، آرد شکر ، تخم مرغ ، شير و بيکينگ پودر را در کاسه مناسبي ريخته و با همزن برقي 3 دقيقه زده و روي خمير بريزيد و در فر داغ با حرارت 170 درجه ي سانتي گراد مدت نيم ساعت بپزيد . سپس آن را از فر خارج کرده باقي مانده پودر بادام را روي آن بپاشيد و اضافي خمير را خرد کرده ، به صورت نامنظم روي کيک بد هيد و مجدداً 20 دقيقه ديگر در فر با حرارت 150 درجه ي سانتي گراد قرار داده تا کاملاً پخته و طلايي رنگ شود . بعد از پخت و سرد شدن برش داده و همراه خامه فرم گرفته آن را سرو کنيد .
نکته :
1 ـ اين دستور 45 گرم کربوهيدرات ، 130 گرم پروتئين ، 300 گرم چربي ، و 3400 کيلو کالري انرژي دارد .
2 ـ اگر بادام کاملاً پودر نباشد و کمي حالت زبر داشته باشد ايرادي ندارد .
3 ـ مي توانيد در اين چيز کيک به جاي بادام از پودر فندق ، گردو يا پسته استفاده کنيد .
منبع:هنر آشپزي شماره 66