جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چيز کيک عسل و بادام
-(5 Body) 
چيز کيک عسل و بادام
Visitor 1400
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

خمير فيلو : 500 گرم
کره ي آب شده 50: تا 70 گرم
عسل مايع : دو سوم پيمانه
بادام پودر شده : سه چهارم پيمانه
پنير خامه اي : 350 گرم
آرد : 2 قاشق سوپخوري
شکر : 2 قاشق سوپخوري
تخم مرغ : 3 عدد
شير : يک چهارم پيمانه
بيکينگ پودر : يک دوم قاشق چايخوري

طرز تهيه :
 

کف يک قالب کمربندي را چرب کرده و کنار بگذاريد . تکه اي از خمير را با وردنه به صورت نازک و مربع شکل بازکرده و روي آن کره ي آب شده بماليد و آن رادر قالب بيندازيد به طوري که لبه هاي خمير از لبه ي قالب 2 تا 3 سانت بيشتر باشد و بالا بيايد . اين عمل را 5 بار تکرار کنيد يعني 5 لايه خمير راکه بين هر کدام حتماً کره ي آب شده ماليده ايد در قالب روي هم بيندازيد . سپس مواد مياني را روي خمير بريزيد .

طرز تهيه مواد مياني
 

عسل ، دو سوم پودر بادام ، پنير خامه اي ، آرد شکر ، تخم مرغ ، شير و بيکينگ پودر را در کاسه مناسبي ريخته و با همزن برقي 3 دقيقه زده و روي خمير بريزيد و در فر داغ با حرارت 170 درجه ي سانتي گراد مدت نيم ساعت بپزيد . سپس آن را از فر خارج کرده باقي مانده پودر بادام را روي آن بپاشيد و اضافي خمير را خرد کرده ، به صورت نامنظم روي کيک بد هيد و مجدداً 20 دقيقه ديگر در فر با حرارت 150 درجه ي سانتي گراد قرار داده تا کاملاً پخته و طلايي رنگ شود . بعد از پخت و سرد شدن برش داده و همراه خامه فرم گرفته آن را سرو کنيد .

نکته :
 

1 ـ اين دستور 45 گرم کربوهيدرات ، 130 گرم پروتئين ، 300 گرم چربي ، و 3400 کيلو کالري انرژي دارد .
2 ـ اگر بادام کاملاً پودر نباشد و کمي حالت زبر داشته باشد ايرادي ندارد .
3 ـ مي توانيد در اين چيز کيک به جاي بادام از پودر فندق ، گردو يا پسته استفاده کنيد .
منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image