جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک شکلات تلخ
-(4 Body) 
کيک شکلات تلخ
Visitor 1615
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

پودر کاکائو : دو سوم پيمانه ( 60 گرم )
آب جوش : يک و يک سوم پيمانه
آرد : 200 گرم
بيکينگ پودر : يک و نيم قاشق چايخوري
نمک : يک چهارم قاشق چايخوري
کره ي نرم : 140 گرم
شکر : 350 گرم
تخم مرغ متوسط : 3 عدد
وانيل مايع : يک قاشق چايخوري

مواد لازم براي رويه ي کيک:
 

شکلات تلخ: 200 گرم
خامه : 125 ميلي ليتر (يک دوم پيمانه )

مواد لازم براي تزيين کيک:
 

سنگ يا ترافل هاي شکلاتي ،خمير فوندانت رنگي

طرز تهيه:
 

پودر کاکا ئو را با آب جوش مخلوط کرده وبگذاريد خنک شود.آرد،بيکينگ پودر ونمک را هم الک کنيد.کره راباشکر بزنيد تا سبک شود.سپس تخم مرغ ها يکي يکي اضافه کرده ومواد را خوب بزنيد تا صاف و يک دست شود .وانيل رانيز اضافه کنيد،سپس به طور متناوب آرد ومخلوط کاکائو را به مواد اضافه کنيد تا مواد کاملا يک دست شود.مواد رادر قالب 25 سانتي متري ريخته در فربا حرارت 175 درجه ي سانتي گراد بپزيد.کيک را 10 دقيقه در قالب خنک ورا روي توري سيمي خنک کنيد.

طرز تهيه رويه ي کيک:
 

خامه را حرارت ملايم قرار دهيد تا شروع به جوشيدن کند.از روي حرارت برداشته وبلافاصله شکلات خرد شده را اضافه کنيد ومرتب هم بزنيد تاشکلات ها ذوب شده و مواد يکدست شود.رويه آماده راروي کيک خنک شده بماليد .براي تزيين کيک مطابق عکس ،کيک را در قالب شارلوت که گلدان مانند باشد بپزيد.نيمي از رويه را روي گلدان بماليد .روي آن را با شکلات سنگي يا ترافل پر کنيدوبا خمير فوندانت گل مورد نظر را ساخته روي آن بگذاريد.

براي تهيه ي گل :
 

خمير فوندانت راتهيه کرده با کاتر گل ،گل هايي از خمير بسازيد وبا فشردن دو بيضي کوچک خمير با آب بر يکديگر غنچه ها را بسازيد.خمير فوندانت سبز را دور سيخ چوبي پيچيده و برگ ها رادور آن بچسبانيد دريک ليوان استوانه قراردهيد تا برگ به خوبي بچسبد.سپس غنچه ها را در قسمت بالا و گل ها را پايين تر با آب بچسبانيد گل را وسط کيک گذاشته با سنگ هاي شکلاتي تزيين کنيد.

نکته:
 

1-اين دستور بدون احتساب تزئينات،540 گرم کربوهيدرات ،75 گرم پروتئين ،335 گرم چربي 5475 کيلو کالري انرژي دارد.
2-در صورتي که خواستيد کيک را در قالب شارلوت بپزيد ،يک سوم از مواد را در قالب شارلوت ريخته و باقي رادر يک قالب 18 سانتي متر بپزيد ومصرف کنيد .
3-زمان پخت کيک وقتي است که اگر خلال دندان داخل آن فرو کنيد مواد روي آن باقي بماند.

منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image