جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گاليته آناناس
-(14 Body) 
گاليته آناناس
Visitor 1465
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم يک رول خمير پاي ( 6 تا 8 نفر ) :
 

آرد قوي 200 گرم
شکر : يک قاشق غذا خوري
نمک : يک چهارم قاشق چايخوري
کره ي سرد : 125 گرم ، ريز خرد شده
آب خيلي خنک : 5 تا 7 قاشق غذا خوري

مواد داخل گاليته :
 

آناناس رسيده : يک عدد ( تقريبا 8 حلقه ي 6 ميلي متري )
شکر قهوه : 3 الي 4 قاشق غذا خوري
کره سرد : 15 گرم
بستني وانيلي : به ميزان لازم جهت سرو

طرز تهيه :
 

آرد ، شکر و نمک رامخلوط کرده و کره سرد را اضافه و با چنگال به خور آرد د هيد تا مانند اماج ( خرده نان ) يا دانه ارزن شود . آب خنک رانيز کم کم اضافه کنيد تاخميرجمع شود . خمير را به روي ميز کار انتقال داده و کمي ورز د هيد سپس و با وردنه به قطر 30 سانتي متر باز کنيد و به داخل قالب پاي 25 سانتي متري انتقال د هيد . آناناس ها را به صورت حلقه روي خمير چيده و روي آن ها شکر قهوه اي بپاشيد و کره سرد را به اندازه نخود خرد کرده و درجاهاي مختلف روي آناناس قرار د هيد سپس اطراف خمير را روي آناناس هابرگردانيد به طوري که 3 الي 4 سانت روي آناناس ها را از اطراف بپوشاند . پاي را به مدت 30 دقيقه داخل يخچال استراحت د هيد تا خمير فرم بگيرد . سپس در فر از قبل گرم شده با د ماي 200 درجه سانتي گراد در طبقه پايين فر ، به مدت 40 الي 50 دقيقه يا تا زماني که آناناس ها نرم و پاي طلايي رنگ شود قرار د هيد . پس از خارج کرد ن پاي از فر به مدت 2 ساعت صبر کنيد تا خنک شود سپس با بستني وانيلي سرو کنيد .

نکته :
 

1 ـ اين دستور 285 گرم کربوهيدرات ، 20 گرم پروتئين ، 140 گرم چربي و 2480 کيلو کالري انرژي درد .
2 ـ براي به دست آورد ن خمير با کيفيت ،همه مواد اوليه بايد خنک باشند . از منتقل کرد ن حرارت دست به خمير خود داري کنيد تا خمير به روغن نيفتد . دقت کنيد مقدار آب ذ کر شده تقريبي است و آب بايد بتدريج و در حدي اضافه شود که خمير جمع و منسجم شود و به دست نچسبد .
3 ـ براي تشخيص آناناس رسيده ، از برگ هاي آن بکنيد اگر راحت کنده شد آناناس رسيده است .
4 ـ در صورت نگهداري در يخچال ، براي سرو بايد دوباره داخل فر برود تا خمير دوباره ترد شود .
5 ـ به آرد حاصل از گند م سخت ، آرد قوي و به آرد حاصل از گند م نرم ، آرد ضعيف مي گويند . ضمناً نسبت پروتئين به نشاسته در آرد قوي بيشتر از اين نسبت در آرد ضعيف مي باشد . / زهرا خورسند

منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image