جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيريني هاي مرمري رنگي
-(8 Body) 
شيريني هاي مرمري رنگي
Visitor 1477
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي تهيه :
 

کره يا مارگارين : يک فنجان ، نرم شده
پودر شکر : دو سوم پيمانه
پودر وانيل : يک چهارم قاشق چايخوري
آرد : 2 فنجان
رنگ هاي مختلف خوراکي : به ميزان دلخواه
شکر : 4 قاشق غذا خوري

طرز تهيه :
 

فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد ( 350 درجه فارنهايت ) گرم کنيد . در کاسه ي بزرگي کره ، پودر شکر و وانيل را با درجه متوسط همزن برقي يا با قاشق بزنيد تا مواد مخلوط شوند . آرد را اضافه کرده و مواد را خوب به هم بزنيد . خمير تهيه شده را به تعداد رنگهاي مورد نظرتان به قسمت هاي مساوي تقسيم کرده و هر تکه خمير را به صورت جداگانه در کاسه اي با يکي از رنگ هاي مخلوط و به رنگ مورد نظرتان در آوريد . مجدداً هر خمير رنگي را به دو قسمت مساوي تقسيم کرده و هر يک از قسمت ها را به صورت جداگانه بر روي سطح آرد پاشي شده لوله کنيد تا خميرها به صورت طناب هايي به بلندي 30 سانتي متر در آيند . به اين ترتيب ، دو سري خمير لوله اي شکل از همه رنگ ها خواهيم داشت . حالا همه خميرهاي لوله اي رنگي را مانند طناب به هم بپيچيد و اين کار را براي هر سري ازخميرها به صورت جداگانه انجام د هيد . به اين ترتيب دو عدد طناب رنگارنگ خواهيم داشت . از طناب هاي خميري رنگارنگ ، با چاقو تکه هايي به ضخامت يک و نيم سانتي متر ( به صورت حلقه حلقه ) ببريد و هر يک از آن ها را بدون اين که ورز د هيد به صورت يک توپ کوچک درآوريد و با فاصله ي 3 سانتي متر از يکديگر در سيني فر چرب شده اي بچينيد . شکر را در يک پيش دستي ريخته و ته يک ليوان ته صاف را چرب کنيد . ته ليوان را در شکر زده و بر روي هر يک از شيريني هاي توپي فشار د هيد تا شيريني ها پهن شده و به ضخامت نيم سانتي متر برسند . سيني فر را به مدت 7 تا 9 دقيقه يا تا زماني که شيريني ها تقريباً سفت شوند در فر قرار د هيد . بعد ازخارج کرد ن از فر شيريني ها را در سيني خنک کرده و بعد از سيني خارج کنيد .

نکته :
 

1 ـ اين دستور 340 گرم کربوهيدرات ، 30 گرم پروتئين ، 200 گرم چربي ، و 3280 کيلو کالري انرژي دارد .
2 ـ در صورت استفاده از رنگ هاي غذايي خميري به جاي رنگ هاي غذايي مايع ، بايد مقدار بسيار کمتري از آن ها را استفاده کنيد زيرا رنگ هاي خميري قوي تر و پررنگ تر هستند .
3ـ پس از بريد ن تکه هاي يک و نيم سانتي متري از خمير رنگارنگ به هيچ وجه آن ها را ورز ند هيد زيرا رنگ هاي آن ها با هم ترکيب شده و ديگر حالت مرمري نخواهند داشت .
4 ـ ميزان ملايم يا پررنگ بود ن رنگ هاي شيريني ها کاملاً به سليقه شما بستگي دارد .
5 ـ با اين مقدار مواد تقريباً 48 عدد شيريني تهيه مي شود .

منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image