مواد لازم :
کره : دو سوم پيمانه
شکر : يک سوم پيمانه
وانيل شکري : يک چهارم قاشق چايخوري
آرد : يک و يک دوم پيمانه
بيکينگ پودر : يک قاشق چايخوري
فندق بوداد ه و آسياب شد ه : 2 قاشق سوپخوري
زرده تخم مرغ : 2 عدد
طرز تهيه :
کره و پودر قند را بزنيد تا کاملاً پوک شوند . زرد ه هاي تخم مرغ را دانه دانه اضافه کنيد . وانيل ، پودر فندق ، آرد و بيکينگ پودر را اضافه کنيد . با قالب گرد قالب زده داخل طبقه ي وسط فر با حرارت 175درجه ي سانتي گراد به مدت 10 الي 12 دقيقه قرار د هيد بعد از سرد شد ن روي آن را با شکلات تزيين کنيد .
نکته :
1 ـ براي تزيين شيريني از رنگ هاي مختلف شکلات تخته اي استفاده کنيد .
2 ـ بعد از بو داد ن فندق پوست آن گرفته شود .
منبع:هنر آشپزي شماره 66