جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


پيش غذاي مکزيکي
-(11 Body) 
پيش غذاي مکزيکي
Visitor 1581
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر :
 

فلفلي کبابي شيرين : 8 عدد
روغن مايع : يک قاشق غذا خوري
تخم مزغ زده شده :2 عدد
اورگانو : يک قاشق سوپخوري
پودر سير : يک قاشق چايخوري
خرده نان ( آرد سوخاري درشت ) :3 پيمانه
پنير گودا : 200 گرم ( 8 تکه باريک انگشتي )
آرد سفيد : يک دوم پيمانه
نمک و فلفل : به ميزان لازم
روغن : براي سرخ کرد ن

طرز تهيه :
 

فلفل ها را به روغن مايع آغشته کرده و روي گريل کباب کنيد ،وقتي کباب و پوست آن سياه رنگ شد تخم هايش را در آورد ه و پوست سياه آن را به آرامي جدا کرده ، د م آن را هم بگيريد پنيرها را به صورت انگشتي و باريک برش زده و داخل هر فلفل يک قطعه پنير فرو کنيد . تخم مرغ ، اورگانو و پودر سير را با هم مخلوط کره ، پودر نان ، پودر پنير پارمزان ، نمک و فلفل را نيز با هم مخلوط کنيد . چيلي ها را ابتدا به آرد سفيد آغشته کرده ، سپس در مخلوط تخم مرغ فرو کنيد در انتها با مخلوط خرده نان و پنير پرس کنيد و در روغن داغ سرخ کنيد .
نکته ـ اين دستور 170 گرم کربوهيدرات ، 75 گرم پروتئين ، 100 گرم چربي و 1880 کيلو کالري انرژي دارد .

منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image