جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دلمه تخم مرغ
-(9 Body) 
دلمه تخم مرغ
Visitor 1549
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر :
 

تخم مرغ : 8 عدد
جگر مرغ پخته : 100 گرم ، چرخ شده
مايونز : 2 قاشق غذا خوري
خيار شور : يک پيمانه ، رند ه شد ه
ماست چکيد ه : 3 قاشق غذا خوري
نمک ، فلفل و پودر سير : به مقدار لازم
سبزيجات معطر ( شويد ، ترخان ) : يک قاشق غذا خوري
روغن زيتون :يک قاشق غذاخوري
زرشک ، جعفري و زيتون سياه : براي تزيين

طرز تهيه :
 

تخم مرغ ها را در حدي که کاملاً سفت شوند پخته بعد پوست آن ها را جدا کرده و هر کدام را از طول به دو نيم تقسيم کنيد . زرده ها را به آرامي خارج کرده بعد آن ها را در ظرفي با پشت چنگال له کرده و سفيده ها را کنار بگذاريد .جگر ، سس مايونز ، ماست چکيده ، خيار شور رنده شده ، نمک ، فلفل ، پودر سير و سبزيجات معطر که شامل شويد و ترخان مي باشد را اضافه کرده و همه مواد را مخلوط کنيد . با قلم مو مقداري روغن زيتون داخل سفيده هاي پخته تخم مرغ بماليد و مواد را در قيف با ماسوره درشت ريخته و داخل سفيده ها را پرکنيد و روي هر کدام رابا زرشک ، زيتون سياه ، و جعفري تزيين کنيد .

نکته :
 

1 ـ اين دستور 30 گرم کربوهيدرات ، 65 گرم پروتئين ، 80 گرم چربي و 1100 کيلو کالري انرژي دارد .
2 ـ در صورت استفاده از سبزيجات خشک بهتر است آنها را کف دست پودر کنيم .
3 ـ در صورت تمايل مي توان سس مايونز را حذف و يا به جاي آن از خامه استفاده کرد .
4 ـ مواد مياني اين نوع دلمه بايد کاملاً يک دست باشد .

منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image