مواد لازم براي 4 نفر :
تخم مرغ : 8 عدد
جگر مرغ پخته : 100 گرم ، چرخ شده
مايونز : 2 قاشق غذا خوري
خيار شور : يک پيمانه ، رند ه شد ه
ماست چکيد ه : 3 قاشق غذا خوري
نمک ، فلفل و پودر سير : به مقدار لازم
سبزيجات معطر ( شويد ، ترخان ) : يک قاشق غذا خوري
روغن زيتون :يک قاشق غذاخوري
زرشک ، جعفري و زيتون سياه : براي تزيين
طرز تهيه :
تخم مرغ ها را در حدي که کاملاً سفت شوند پخته بعد پوست آن ها را جدا کرده و هر کدام را از طول به دو نيم تقسيم کنيد . زرده ها را به آرامي خارج کرده بعد آن ها را در ظرفي با پشت چنگال له کرده و سفيده ها را کنار بگذاريد .جگر ، سس مايونز ، ماست چکيده ، خيار شور رنده شده ، نمک ، فلفل ، پودر سير و سبزيجات معطر که شامل شويد و ترخان مي باشد را اضافه کرده و همه مواد را مخلوط کنيد . با قلم مو مقداري روغن زيتون داخل سفيده هاي پخته تخم مرغ بماليد و مواد را در قيف با ماسوره درشت ريخته و داخل سفيده ها را پرکنيد و روي هر کدام رابا زرشک ، زيتون سياه ، و جعفري تزيين کنيد .
نکته :
1 ـ اين دستور 30 گرم کربوهيدرات ، 65 گرم پروتئين ، 80 گرم چربي و 1100 کيلو کالري انرژي دارد .
2 ـ در صورت استفاده از سبزيجات خشک بهتر است آنها را کف دست پودر کنيم .
3 ـ در صورت تمايل مي توان سس مايونز را حذف و يا به جاي آن از خامه استفاده کرد .
4 ـ مواد مياني اين نوع دلمه بايد کاملاً يک دست باشد .
منبع:هنر آشپزي شماره 66