مواد لازم :
کره : 140 گرم
شکر قهوه اي : 200 گرم
آرد : 210 گرم
تخم مرغ : 2 عدد
وانيل : يک چهارم قاشق چايخوري
بيکينگ پودر : يک قاشق چايخوري
نمک : يک هشتم قاشق چايخوري
مواد لازم پنيري :
پنير خامه اي 170 گرم
شکر سفيد : 60 گرم
آرد : 2 قاشق سوپخوري
تخم مرغ يک عدد
کره نرم : 30 گرم
طرز تهيه مواد پنيري :
کره ، شکر و پنير خامه اي را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود . تخم مرغ و آرد را نيز اضافه نموده و مخلوط کنيد .
طرز تهيه بلوندي :
کره و شکر قهوه اي را با همزن برقي زده ، سپس تخم مرغ ها و وانيل را اضافه کنيد . آرد ، بيکينگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و اضافه نماييد و با ليسک به خوبي مخلوط کنيد .
قالب مربع 23 سانتي را چرب کرده و کف و ديواره آن را با کاغذ روغني بپوشانيد . نيمي از مواد بلوندي را داخل قالب ريخته و سطح آن را صاف کنيد . سپس دو سوم از مواد پنيري را به صورت يکنواخت روي آن بريزيد و مواد بلوندي باقيمانده را اضافه کرده و سطح آن را نيز صاف نماييد . در نهايت باقيمانده مواد پنيري را هم داخل قالب ريخته و با نوک چاقو آن را به صورت مارپيچي با مواد بلوندي کمي مخلوط کنيد . قالب را در فر از پيش گرم شده با دماي 160 درجه سانتي گراد ، به مدت 40 دقيقه قرار د هيد . پس از پخت ، از فر خارج کرده و پس از خنک شد ن ، برش د هيد .
نکته :
- اين دستور390 گرم کربوهيدرات ، 60 گرم پروتئين ، 233 گرم چربي و 3897 کيلوکالري انرژي دارد .
منبع:هنر آشپزي شماره 66