جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بلوندي پنيري
-(8 Body) 
بلوندي پنيري
Visitor 1643
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

کره : 140 گرم
شکر قهوه اي : 200 گرم
آرد : 210 گرم
تخم مرغ : 2 عدد
وانيل : يک چهارم قاشق چايخوري
بيکينگ پودر : يک قاشق چايخوري
نمک : يک هشتم قاشق چايخوري

مواد لازم پنيري :
 

پنير خامه اي 170 گرم
شکر سفيد : 60 گرم
آرد : 2 قاشق سوپخوري
تخم مرغ يک عدد
کره نرم : 30 گرم

طرز تهيه مواد پنيري :
 

کره ، شکر و پنير خامه اي را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود . تخم مرغ و آرد را نيز اضافه نموده و مخلوط کنيد .

طرز تهيه بلوندي :
 

کره و شکر قهوه اي را با همزن برقي زده ، سپس تخم مرغ ها و وانيل را اضافه کنيد . آرد ، بيکينگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و اضافه نماييد و با ليسک به خوبي مخلوط کنيد .
قالب مربع 23 سانتي را چرب کرده و کف و ديواره آن را با کاغذ روغني بپوشانيد . نيمي از مواد بلوندي را داخل قالب ريخته و سطح آن را صاف کنيد . سپس دو سوم از مواد پنيري را به صورت يکنواخت روي آن بريزيد و مواد بلوندي باقيمانده را اضافه کرده و سطح آن را نيز صاف نماييد . در نهايت باقيمانده مواد پنيري را هم داخل قالب ريخته و با نوک چاقو آن را به صورت مارپيچي با مواد بلوندي کمي مخلوط کنيد . قالب را در فر از پيش گرم شده با دماي 160 درجه سانتي گراد ، به مدت 40 دقيقه قرار د هيد . پس از پخت ، از فر خارج کرده و پس از خنک شد ن ، برش د هيد .

نکته :
 

- اين دستور390 گرم کربوهيدرات ، 60 گرم پروتئين ، 233 گرم چربي و 3897 کيلوکالري انرژي دارد .

منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image