جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک اسفنجي با تابه هپي کال
-(14 Body) 
کيک اسفنجي با تابه هپي کال
Visitor 1476
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

تخم مرغ : 4 عدد
آرد سفيد : 1 ليوان
روغن مايع: 1/4 ليوان چ
شکر : 1/2 ليوان
بکينگ پودر : 1/2 قاشق چايخوري
وانيل :1/2 قاشق چايخوري
آب يا آب پرتغال : 1/4 ليوان

آماده کرد ن مواد
 

تخم مرغ ، شکر و وانيل را با همزن برقي خوب هم زده تا مواد سفت و سفيد و کشدار شود . روغن مايع را افزوده و فقط يک دور با همزن هم مي زنيم . زياد نبايد هم زد زيرا پف کيک مي خوابد .
بکينگ پودر و آرد را از الک رد کرده و وارد مايع مي نماييم . در اين زمان آب يا آب پرتغال را کم کم به مايع افزوده و حتما باليسک هم زده تا گلوله اي در مايع نمايد . اگر زياد هم زده شود پف کيک مي خوابد و اگر کم هم زده شود گلوله هاي آرد در مواد باقي مي ماند . مخلوط کرد ن بايد با تدريج و با حوصله باشد . در انتها ، دو طرف تابه را چرب کرده و آنرا کمي گرم مي کنيم و مايع را درون آن مي ريزيم و تا 15 دقيقه اول درب آن را باز نمي کنيم . سپس 15 دقيقه طرف ديگر را روي حرارت گذاشته و سپس درب تابه را باز کنيد و بنابر سليقه آن را پشت و رو کنيد تا رنگ آن به ميزان دلخواه در آيد .
تابه در زمان پخت بد ن واشر باشد ولي درب آن را قفل کنيد .
زمان پخت 35 الي 40 دقيقه روي حرارت ملايم مي باشد .

منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image