جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مافين کرنبري
-(9 Body) 
مافين کرنبري
Visitor 1610
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 15 عدد مافين :
 

آرد گند م : 300 گرم
نمک : يک پنسه
بيکينگ پودر : يک قاشق چايخوري سر پر
شکر طلايي : 150 گرم
کرنبري : 150 گرم
تخم مرغ : يک عدد
وانيل خالص : يک پنسه
شير : 150 ميلي ليتر
روغن مايع : 125 ميلي ليتر

مواد لازم براي تهيه کرم پنير خامه اي :
 

پنير خامه اي : 50 گرم
پودر قند : 120 گرم
اسانس وانيل مايع : يک قاشق چايخوري
رنگ خوراکي دلخواه : به ميزان دلخواه

طرز تهيه :
 

فر را روي حرارت 180 درجه ي سانتي گراد روشن کنيد .
داخل 15 عدد قالب مافين که هر کدام گنجايش يک دوم پيمانه آب را داشته باشد کپسول کاغذي انداخته ، کنار بگذارد آرد گند م ، نمک و بيکينگ پودر را با هم الک کرده ، شکر و کرنبري ها را با آن مخلوط کنيد .
در ظرف ديگري تخم مرغ ، وانيل ، شير روغن مايع را با هم مخلوط کرده ، سپس آن را توسط ليسک به خورد مواد خشک بد هيد .
سه چهارم تمام کپسول ها را با اين مواد پر کرده و در فر از پيش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتي گراد به مدت نيم ساعت بپزيد تا کاملاً پف کنند . پس از خنک شد ن ، با کرم پنير خامه اي تزئين نمائيد .

طرز تهيه کرم پنير خامه اي :
 

همه مواد را با هم مخلوط کنيد .

نکته :
 

1 ـ اين دستور بدون احتساب کرم ، 400 گرم کربوهيدرات ، 75 گرم پروتئين ، 185 گرم چربي و 3565 کيلو کالري در انرژي دارد .
2 ـ اگر شکر طلايي در دسترس نبود . به همان ميزان از شکر قهوه اي و يا 125 گرم شکر سفيد استفاده کنيد .
3 ـ به جاي کرنبري مي توانيد از انواع ديگر بري ها ( اعم از تازه و خشک ) استفاده نمائيد . کشمش ريز پلوئي هم جايگزين خوبي است . به بيان ديگر ، اگر مواد لازم براي تهيه ي خمير ، به جز کرنبري را مواد پايه ي مافين ساده بناميم . با 150 گرم ميوه ي تازه يا خشک به انتخاب خود مي توانيد نوع مافين را تغيير د هيد و مافين رابه نام آن بناميد . ( مثلاً مافين کشمش و گردو ) .
4 ـ کرنبري ( cranberry) نوعي ميوه ريز وحشي مثل زرشک است که طعم ترشي دارد . آن را خشک و شيرين مي کنند که طعم ترش و شيرين به آن مي د هد . شما مي توانيد از گيلاس و يا آلبالوي خشک بدون هسته نيز در اين کيک استفاده کنيد . / رزينا شمس

منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image