جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيريني نيمه تر ( ارمنستان )
-(19 Body) 
شيريني نيمه تر ( ارمنستان )
Visitor 2048
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي تهيه ي 22 قطعه شيريني 75 گرمي :
 

تخم مرغ : 3 عدد
اسانس وانيل مايع : يک قاشق چايخوري
شکر : 175 گرم
شير : 40 ميلي ليتر
عسل : 4 قاشق غذا خوري
سرکه : يک قاشق غذا خوري
نمک : يک پنسه
جوش شيرين : يک قاشق چايخوري سر صاف
کره يا مارگارين : 50 گرم
آرد قنادي : 400 گرم

براي تهيه بيسکويت اين شيريني :
 

فر را روي 180 درجه سانتي گراد روشن کنيد .
کف يک عدد قالب مستطيل به ابعاد 60 × 40 سانتي متر را با کاغذ روغني پوشانده ، به وسيله ي اسپري روغن يا روغن مايع چرب کنيد ( براي اينکه حين باز کرد ن خمير درون قالب ، کاغذ تکان نخورد ، بهتر است ابتدا کف قالب را چرب کرده ، سپس با کاغذ بپوشانيد ) . اگر از سيليکوپت(silicopat )استفاده مي کنيد نيز نياز به چرب کرد ن دارد .
عسل را کمي گرم کنيد تا اندازه گيري و مخلوط کرد ن آن راحت تر انجام بپذيرد .
تخم مرغ ها را به همراه وانيل و شکر بزنيد . لازم نيست کش دار شود .
شير ، عسل ،سرکه ، نمک و جوش شيرين را هم اضافه کرده هم بزنيد .
مخلوط را به داخل شير جوش انتقال داده و روي حرارت ملايم گرم کنيد . پس از کمي گرم شد ن ، کره يا مارگارين را هم اضافه نموده ، با هم زد ن مداوم ( با قاشق چوبي ) صبر کنيد تا مايع کاملاً حباب دار شود .
مخلوط را از روي حرارت برداشته ، آرد را به تدريج اضافه کنيد . ابتدا از همزن و سپس از ليسک استفاده کنيد . خمير در انتها کاملاً حالت چسبنده داشته و شبيه خمير کلمي ( نان خامه اي ) است .
خمير آماده شده را وسط کاغذ يا سيليکوپت ريخته و به وسيله ي وردنه ي کوچک مخصوص باز کرد ن خمير داخل قالب ، که آن رابه آرد آغشته کرده ايد ، پهن کنيد ( وردنه را به د فعات درون آرد چرخانده ، آرد اضافي را تکان د هيد ) . قطر خمير نبايد بيشتر از 2 ميلي متر باشد .
بيسکويت را درون فر به مدت 15 تا 20 د قيقه بپزيد تا رويه ي آن کمي صورتي رنگ شود . حالت بيسکويت پخته شده شبيه نان رولت است ، يعني انعطاف دارد ولي به علت داشتن جوش شيرين به سفيدي و نرمي و نرمي آن نيست .
بگذاريد بيسکويت خنک شود ، ولي مواظب باشيد خشک نشود . در اين مدت کرم را آماده کنيد .

مواد لازم براي تهيه کرم بين لايه ها و رويه ي کيک :
 

نشاسته ي ذرت : 80 گرم
شکر : 250 گرم
شير : 600 ميلي ليتر
اسانس وانيل : يک قاشق چايخوري يا وانيل شکري يک دوم قاشق چايخوري سر صاف
کره يا مارگارين : 200 گرم

مواد لازم براي تهيه ي سس شکلات :
 

خامه قنادي : 120 گرم
شکلات شيري تلخ : 120 گرم
کره يا مارگارين : يک قاشق چايخوري
گردوي ريز خرد شده 50 گرم براي پاشيد ن روي کيک
خلال پسته 2 قاشق غذاخوري جهت تزيين شيريني

طرز آماده کرد ن کرم :
 

نشاسته ذرت و شکر را کاملاً با هم مخلوط کنيد تا ذرات شکر نشاسته را باز کند .
شير را به مخلوط اضافه کرده آنقدر هم بزنيد تا هيچ گلوله اي در آن نماند .
مخلوط را روي حرارت ملايم قرار داده و با هم زد ن مداوم به وسيله ي قاشق چوبي ، به مدت 10 تا 15 د قيقه بپزيد تا غليظ شود .
در انتها وانيل مايع يا وانيل شکري را هم اضافه کرده ، د هانه ي ظرف محتوي گرم را با کاغذ روغني بپوشاند تا رويه نبندد و صبر کنيد تا کاملاً خنک شود. اگر گرم را بعد از خنک شد ن به مدت يک ساعت يا بيشتر درون يخچال سرد کنيد ، نتيجه بهتر مي شود .
وقتي کرم سرد شد ، کره يا مارگارين را جداگانه هم بزنيد تا روشن و کرم مانند شود ، سپس حين هم زد ن مداوم کرم وانيل فوق ، کره را قاشق قاشق به آن اضافه کنيد تا سبک شود .

طرز تهيه سس شکلات :
 

خامه قنادي را روي حرارت ملايم گرم کنيد تا شروع به جوشيد ن کند . سپس آن را از روي حرارت برداشته ، تکه هاي کوچک شکلات شيري را دانه دانه به آن اضافه نمائيد و با هم زد ن ، آن ها را با گرماي خامه ذوب کنيد . در انتها کره يا مارگارين را هم ااضافه کنيد تا سس براق و يک دست شود .

طرز آماده سازي کيک:
 

حدود 1/5 سانتي متر از دور بيسکويت را بريده ، خرد کرده و براي پاشيد ن روي کيک نگه داريد .
بيسکويت را به سه قسمت مساوي تقسيم کرده ، کرم را بين دو لايه و رويه بکشيد . براي سهولت کار از ماسوره ي تخصصي شماره ي 789 استفاده کنيد . کرم را يک جا درون قيف پارچه اي بزرگ ريخته ، به کمک اين ماسوره کرم را با ضخامت سه، چهار ميلي متر روي بيسکويت ها بکشيد . در صورت استفاده از اين ماسوره که به آن ماسوره ي پوشش داد ن کيک از ( آيسينگ کيک ) گفته مي شود ، احتياجي به پالت نخواهيد داشت .
خرده بيسکويت ها و براي طعم د هي بيشتر مقداري گردوي ريز خرد شده را هم روي شيريني بپاشيد . سس شکلات ولرم را به کمک قيف کاغذي يا نايلوني به صورت خطوط روي کيک ريخته و با خلال پسته تزئين را کامل کنيد .
کيک را حداقل دو ساع درون يخچال خنک کرده ، سپس سرو کنيد .

نکته :
 

1ـ اين دستور 780 گرم کربوهيدرات ، 110 گرم پروتئين ، 415 گرم چربي و 7295 کيلو کالري انرژي دارد .
2 ـ اين کيک بعد ازخنک شد ن قابليت برش نيز دارد ، پس به راحتي مي توانيد آن را برش مينياتوري داده ، درون کپسول زيبا قرار د هيد .
منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image