مواد لازم :
کره : 200 گرم
پوست ليمو رنده شده : يک قاشق چايخوري
پودر قند 100 گرم
پودر کاسترد : 4 قاشق سوپخوري
آرد : 250 گرم تا 300 گرم
وانيل : يک چهارم قاشق چايخوري
آرد ذرت : يک قاشق غذا خوري
زرده تخم مرغ : يک عدد
بيکينگ پودر : يک دوم قاشق چايخوري
طرز تهيه : کره و پودر قند را با پوست ليمو و وانيل بزنيد . زرده ي تخم مرغ را اضافه کرده ، پودر کاسترد ، آرد ذرت ، آرد و بيکينگ پودر را با مواد مخلوط کنيد . خمير را به صورت دلخواه ( مثلاً قالب نيلوفر ) قاب زد ه ، وسط آن پسته بگذاريد و به مدت 10 تا 15 د قيقه در طبقه وسط فر با د ماي 175 درجه سانتي گراد بپزيد . اين خمير چون پودر کاستر دارد زود سفت مي شود ، براي همين نبايد آرد زيادي اضافه کنيد ودر صورتي که خمير چسبنده بود در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد .
نکته :
ـ چون پودر کاستر دارد زود سفت مي شود براي همين خيلي آرد اضافه نکنيد و در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد .
منبع:هنر آشپزي شماره 66