جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کلوچه شوشتري
-(5 Body) 
کلوچه شوشتري
Visitor 1549
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي خمير :
 

آرد سنگک : 500 گرم
زيره ي سياه : يک قاشق سوپخوري
روغن جامد : 300 گرم يا کره 350 گرم
آب : يک دوم پيمانه

مواد لازم براي داخل کلوچه :
 

خرماي هسته گرفته : 250 گرم
پودر زنجبيل : يک قاشق مربا خوري
آب : يک قاشق سوپخوري
روغن يا کره : 2 قاشق سوپخوري
گردوي ريز خرد شده 100 گرم

مواد لازم براي رومال کرد ن :
 

زرده ي تخم مرغ 2 عدد
شير : 2 قاشق سوپخوري
تخم خرفه : 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :
 

آرد ، زيره و روغن را با هم مخلوط مي کنيم و رويش را بپوشانيد و يک شب در د ماي محيط استراحت د هيد . بعد از استراحت يک دوم پيمانه آب اضافه کنيد و خمير را ورز د هيد تا سفت و يک دست شود سپس روي آن را بپوشانيد و يک ساعت استراحت د هيد تا ور بيايد . از خمير گلوله هايي به اندازه ي يک گردو برداشته و در دست گرد کنيد و به کمک انگشت يک حفره داخل آن ايجاد کرده و از مواد مياني داخل آن قرار د هيد و خمير را کامل ببنديد و در سيني فر چرب شده قرار د هيد و روي آن را مهر بزنيد يا اين که با گوشت کوب معمولي روي آن را صاف کنيد و به کمک چنگال روي آن را سوراخ هايي ايجاد کنيد و يا مهر بزنيد . روي کلوچه ها مخلوط زرده وشير و تخم خرفه بپاشيد و در فر از پيش گرم شده با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد به مدت 20 الي 25 د قيقه بپزيد .

طرز تهيه مواد مياني :
 

روغن را در تابه ريخته و خرما ، پودر زنجبيل ، گردو و آب را اضافه کرد ه و تفت د هيد تا خرما ها نرم شود . خرما ها را با قاشق چوبي کمي له کنيد تا حالت خميري پيدا کند .

نکته :
 

1ـ اين دستور 465 گرم کربوهيدرات ، 70 گرم پروتئين ، 400 گرم چربي و 5740 کيلو کالري انرژي دارد .
2 ـ اگر از کره استفاده نموديد زمان استراحت ، آن رادر يخچال قرار د هيد .

منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image