جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


کلوچه شوشتري
-(5 Body) 
کلوچه شوشتري
Visitor 1502
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي خمير :
 

آرد سنگک : 500 گرم
زيره ي سياه : يک قاشق سوپخوري
روغن جامد : 300 گرم يا کره 350 گرم
آب : يک دوم پيمانه

مواد لازم براي داخل کلوچه :
 

خرماي هسته گرفته : 250 گرم
پودر زنجبيل : يک قاشق مربا خوري
آب : يک قاشق سوپخوري
روغن يا کره : 2 قاشق سوپخوري
گردوي ريز خرد شده 100 گرم

مواد لازم براي رومال کرد ن :
 

زرده ي تخم مرغ 2 عدد
شير : 2 قاشق سوپخوري
تخم خرفه : 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :
 

آرد ، زيره و روغن را با هم مخلوط مي کنيم و رويش را بپوشانيد و يک شب در د ماي محيط استراحت د هيد . بعد از استراحت يک دوم پيمانه آب اضافه کنيد و خمير را ورز د هيد تا سفت و يک دست شود سپس روي آن را بپوشانيد و يک ساعت استراحت د هيد تا ور بيايد . از خمير گلوله هايي به اندازه ي يک گردو برداشته و در دست گرد کنيد و به کمک انگشت يک حفره داخل آن ايجاد کرده و از مواد مياني داخل آن قرار د هيد و خمير را کامل ببنديد و در سيني فر چرب شده قرار د هيد و روي آن را مهر بزنيد يا اين که با گوشت کوب معمولي روي آن را صاف کنيد و به کمک چنگال روي آن را سوراخ هايي ايجاد کنيد و يا مهر بزنيد . روي کلوچه ها مخلوط زرده وشير و تخم خرفه بپاشيد و در فر از پيش گرم شده با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد به مدت 20 الي 25 د قيقه بپزيد .

طرز تهيه مواد مياني :
 

روغن را در تابه ريخته و خرما ، پودر زنجبيل ، گردو و آب را اضافه کرد ه و تفت د هيد تا خرما ها نرم شود . خرما ها را با قاشق چوبي کمي له کنيد تا حالت خميري پيدا کند .

نکته :
 

1ـ اين دستور 465 گرم کربوهيدرات ، 70 گرم پروتئين ، 400 گرم چربي و 5740 کيلو کالري انرژي دارد .
2 ـ اگر از کره استفاده نموديد زمان استراحت ، آن رادر يخچال قرار د هيد .

منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image