مواد لازم براي 2 نفر :
برنج د م کشيده : يک پيمانه
فيله مرغ : 200 گرم
محلول زعفران : يک دوم قاشق چايخوري
سيب زميني متوسط : يک عدد
پياز سرخ شده : يک قاشق سوپخوري
روغن مايع : 2 پيمانه
هويج متوسط : 2 عدد ، پوست گرفته
رنده ي پوست پرتغال : يک قاشق چايخوري
کره : يک قاشق سوپخوري
نمک و فلفل : به ميزان لازم
طرز تهيه :
ابتدا بعد از آبکشي و د م کرد ن برنج ، سيب زميني ها را پوست گرفته وبشوييد . براي سهولت کار آن را ريز رنده کرده و در آبکش بريزيد . سيب زميني ها را آن قدر بشوييد تا نشاسته سيب زميني رنده شده کاملاً از بين برود . سيب زميني را مدتي در آبکش نگه داريد تا خشک شده و آب اضافي آن خارج شود . هويج را نيز به همين شکل رنده کنيد ( نيازي به شستن مجدد هويج نمي باشد ) . روغن را در تابه يا قابلمه کوچکي داغ کرده و سيب زميني ها را به د فعات سرخ کنيد . موقع سرخ کرد ن سيب زميني ها آن را اصلاً هم نزنيد چرا که سيب زميني ها به هم مي چسبد . شعله گاز را يکنواخت کنيد تاهمه سيب زميني ها يکسان سرخ شوند . بعد از سرخ شد ن ، سيب زميني ها را در آبکش بريزيد تا روغن اضافي کاملاً خارج شود . اين کار را با مابقي سيب زميني ها انجام د هيد . هويج ها را نيز به همين شکل سرخ کنيد ( هويج زودتر از سيب زميني سرخ مي شود و بايد سريع عمل کنيد ) . هويج ها را روي دستمال اشپزخانه بريزيد تا روغن اضافي آنها گرفته شود . فيله هاي مرغ را درسته يا به صورت مکعبي يا به شکل دلخواه خرد کرد ه و با کره تفت د هيد . پياز سرخ شد ه را نيز افزود ه و کمي هم با پياز تفت د هيد . محلول زعفران ، پوست پرتغال رند ه شد ه ، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و کنار بگذاريد . در ديسي برنج سفيد را ريخته و روي آن را به دلخواه با مواد فوق تزئين کنيد .
نکته :
1 ـ اين دستور 70 گرم کربوهيدرات ، 60 گرم پروتئين ، و 1640 کيلو کالري انرژي دارد .
2 ـ اگر به اين غذا کمي زرشک شيرين شده اضافه کنيد يک زرشک پلوي خوشمزه خواهيد داشت .
منبع:هنر آشپزي شماره 66