مواد لازم براي 4 نفر :
آلوي خورشي : 100 گرم
کدو حلوايي : يک کيلو گرم
روغن : 4 قاشق غذا خوري
مرغ پخته شده : 750 گرم
پياز داغ : 2 قاشق غذا خوري
نمک و فلفل : به ميزان لازم
شکر : 2 قاشق غذا خوري
آبليمو ترش : يک قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي : يک قاشق غذا خوري
محلول زعفران : يک قاشق چايخوري
آب مرغ : 2 پيمانه
طرز تهيه :
آلو را از 2 ساعت قبل خيس کنيد . کدو حلوايي را به مدت 3 د قيقه با توان 100 در صد ( حداکثر ) در مايکروويو بگذاريد تا کمي نرم شود و بتوانيد به را حتي آن را پوست کنده و به دلخواه خرد کنيد . سپس کدو حلوايي را به روغن آغشته کرده و بدون در پوش به مدت 5 د قيقه با قدرت 100 درصد ( حداکثر ) درون دستگاه بگذاريد تا تفت بخورد . سپس مرغ ، پياز داغ ، آلو ، نمک ، ادويه و آب مرغ را به آن اضافه کنيد ( درون ظرفي گود ) و مجدداً آن را به مدت 20 تا 25 د قيقه با قدرت 100 درصد ( حداکثر ) با درپوش در دستگاه قرار دهيد تا خورش جا بيفتد . در 5 د قيقه آخر شکر ، آبليمو ترش ، رب گوجه فرنگي و محلول زعفران را اضافه کنيد .
نکته :
1 ـ اين دستور 135 گرم کربوهيدرات ، 95 گرم پروتئين ، 70 گرم چربي ، و 1550 کيلو کالري انرژي دارد .
2 ـ ميزان شکر ، آبليمو ترش ، رب گوجه فرنگي و محلول زعفران سليقه اي مي باشد .
3 ـ مي توانيد به جاي مرغ از گوشت قلقلي استفاده کنيد .
4 ـ طرز تهيه مرغ در شماره هاي قبلي ذکر شده است .
5 ـ بهتر است رب را همراه کمي روغن يا کره 30 ثانيه با قدرت 100 درصد ( حداکثر ) در دستگاه بگذاريد تا تفت بخورد .
منبع:هنر آشپزي شماره 66