مواد لازم براي 6 نفر :
هويج : نيم کيلوگرم
گل کلم : نيم کيلو گرم
کلم بروکلي : نيم کيلو گرم
نمک و فلفل : به ميزان لازم
سفيده ي تخم مرغ : 3 عدد
پودر سير : به ميزان لازم
آرد سيب زميني : 3 قاشق غذا خوري
طرزتهيه :
هويج ، گل کلم بروکلي را جداگانه آب پز و با ميکسر له کرده ، به شکل پوره در آوريد . به هر کدام به ميزان لازم نمک ، فلفل و پودر سير اضافه کنيد . براي هر ظرف يک سفيد ه ي تخم مرغ در نظر بگيريد . سفيد ه ها را با همزن آن قدر بزنيد تا سفيد و سفت شود و از ظرف نريزند . هر ظرف را يک سفيد ه ي سفت شد ه و يک قاشق غذا خوري آرد سيب زميني مخلوط کنيد و ودر ظرف تفلون مخصوص فر به ترتيب هويج ، سپس ، سپس گل کلم و در اخر کلم بروکلي را پر کرده و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتي گراد به مدت 45 د قيقه قرار د هيد .پس از پخت ، داخل ظرف دلخواه برگردانده و تزيين کنيد .
نکته :
1 ـ اين دستور 100 گرم کربوهيدرات ، 45 کيلو گرم پروتئين ، 2 گرم چربي و 600 کيلو کالري انرژي دارد .
2 ـ اين غذا کاملاً رژيمي است و در صورت تمايل مي توانيد هر سبزي ديگر را جايگزين سبزي هاي فوق نماييد .
منبع:هنر آشپزي شماره 66