جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شنيتسل کرد ن مرغ
-(17 Body) 
شنيتسل کرد ن مرغ
Visitor 1364
Category: دنياي فن آوري
روش هاي مختلفي براي سوخاري کرد ن مرغ وجود دارد . مثلا با مزه دار کرد ن پودر نان و با سبزيجات معطر و استفاده از انواع پوشش ها مثل مغزها ، چيپس ها ، ذرت پرگ ، پنير و ... مي توانيد طعم هاي جديدي براي سوخاري کرد ن داشته باشيد .
بهترين سوخاري آن است که لايه ي بيروني آن ترد وداخل آن آب دار باشد .
مهمترين نکات براي به دست آورد ن نتيجه خوب اول برش مرغ ، دوم پودر سوخاري، سوم پوشش داد ن پودر سوخاري و چهارم پخت آن است .
براي برش مرغ ابتدا مرغ را بدون استخوان و پوست کرده مثلاً سينه مرغ را اگر بزرگ است از وسط به دو نيم کنيد و بعد آن را با قسمت صاف گوشت کوب بکوبيد تا نازک شود ( حدود نيم سانت ) . اين کار باعث مي شود تا قبل از اين که مغز گوشت پخته شود روي آن نسوزد اگر مرغ را ضخيم برش د هيد قبل از اين که مغز آن بپزد روي آن مي سوزد .
پس بهتر است آن رابه صورت اسکالوپ برش بزنيد . ( اسکالوپ در مجله شماره 63 آموزش داده شده است )
پودر سوخاري راکه مهم ترين قسمت در سوخاري کرد ن است با ادويه و سبزيجات معطر مزه دار کنيد . بافت پودر سوخاري هم مهم است ؛ اگر درشت باشد حالت ترد تري به غذاي شما مي د هد . بهتر است پودر سوخاري را در منزل از نان هاي بيات تهيه کنيد که هم تازه تر است و هم مواد نگه دارنده ندارد .
1 ـ چربي هاي اضافه را گرفته و سينه را از طول به دو قسمت برش بزنيد .
2 ـ هر تکه از برش ها را مابين کيسه نايلوني قرار داده و با قسمت صاف گوشت کوب خيلي آرام بکوبيد تا به قطر دلخواه برسيد .
نان هايي که بعد از بيات شد ن در دست پودر مي شوند براي اين کار ايده آل هستند .
حتي نان هاي تست را بعد از بيات شد ن مي توانيد با دست به صورت پودر درآوريد و يا نان هاي حجيم را بعد از کمي خشک شد ن به صورت مکعب هاي يک اندازه برش زده و در خرد کن يا غذا ساز ريخته و به صورت پودر درآوريد . در غذا ساز مقدرا زيادي نان نريزيد چون در اين صورت پودر سوخاري شما يک دست نشده و ريز و درشت مي شود .
يا مي توانيد نان را در فر با درجه 180 درجه سانتي گراد حدود 10 تا 15 د قيقه خشک کنيد ( ولي تست نکنيد ) و بعد به صورت پودر درآوريد .
اضافه پودر سوخاري را حتماً در کيسه فريزر يا يخچال نگه داري کنيد تا طعم تازگي خود را از دست ند هد .
براي پوشش داد ن مرغ ، شما بايد تکه هاي مرغ را به سفيده تخم مرغ آغشته کرده و سپس درپودر سوخاري بغلتانيد .
اگر پودر سوخاري شما از نوع درشت بود ممکن است کمي سخت تر به گوشت بچسبد نگران نباشيد و خودتان با دست روي آن فشار د هيد و بعد از آن 20 د قيقه بگذاريد تا بماند ؛ اين کار باعث مي شود تا پودر سوخاري بهتر به گوشت بچسبد و موقع سرخ کرد ن کمتر جدا شود .
براي پخت مي توانيد ابتدا در يک تابه که روغن ريخته ايد يک طرف شنيتسل را سرخ کرده و سپس برگردانيد و ادامه پخت را در فر انجام دهيد . اين کار باعث مي شود تا روغن کمتري استفاده کنيد جون سوخاري روغن به خود جذب مي کند و يا با حرارت ملايم تمام پخت را روي گاز انجام د هيد .

مواد لازم براي شنيتسل مرغ :
 

2 که سينه ي مرغ بدون استخوان و پوست را آماده کنيد
2 عدد سفيده تخم مرغ  / براي اين که مرغ را داخل آن بزنيد
2 قاشق مربا خوري نشاسته ذرت ( آرد ذرت ) r /> آب نصف يک ليمو ترش را مخلوط کنيد
يک پيمانه پودر نان
يک قاشق غذا خوري جعفري تازه خرد شده
يک قاشق مربا خوري فلفل سياه
و و رنده پوست يک ليمو ترش را با هم مخلوط کنيد و در  3 قاشق غذا خوري روغن زيتون سرخ کنيد .
مرغ را به صورتي که در تصوير توضيح داده شده برش د هيد . r /> سفيده هاي تخم مرغ ، نشاسته ذرت و آب ليمو ترش را با چنگال بزنيد و کنار بگذاريد .
پودر نان ، جعفري ، نمک ، فلفل و رنده ي پوست ليمو ترش رانيز در بشقابي جداگانه مخلوط کنيد مرغ را ابتدا در مخلوط سفيده تخم زده و سپس در مخلوط پودر نان بزنيد و سپس در هواي آشپزخانه بگذاريد 20 تا 30 د قيقه بماند تا خشک شود .
سپس روغن را در تابه ريخته و روي حرارت متوسط سرخ کنيد .
منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image