مواد لازم براي 5 نفر :
پرتغال : 3 عدد
سيب : 2 عدد
کيوي : 2 عدد
انار : يک عدد
موز :3 عدد
کمپوت هلو : يک عدد
کمپوت آناناس : يک عدد
آبليمو : يک چهارم پيمانه
شکر : يک قاشق چايخوري
گلاب 2 قاشق غذا خوري
آب کمپوت : يک دوم پيمانه
طرز تهيه :
پرتغال ، کيوي ، سيب ، و موز به شکل مکعبي درشت خرد نماييد و در يک ظرف گود بريزيد . کمپوت آناناس و هلو را نيز مکعبي خرد کرده ، به مواد قبلي اضافه و مخلوط نماييد. انار را دانه کرده و به مواد قبلي بيفزاييد . ( اگر ميوه هاي ديگر نيز داريد به مواد بيفزاييد ) آبليمو ، شکر ، گلاب و آب کمپوت را با هم مخلوط کرده و به مواد بيفزاييد .
نکته :
1 ـ اين دستور 320 گرم کربوهيدرات و 1280 کيلو کالري انرژي دارد .
2 ـ چنانچه از موز و سيب استفاده مي نماييد بهتر است نيم ساعت قبل از سرو به سالاد بيفزاييد تا رنگ سيب و موز سياه نشود .
3 ـ سعي شود در رنگ هاي ميوه هماهنگي ايجاد شود .
4 ـ مي توانيد داخل هندوانه را خالي کرده و سالاد ميوه را داخل آن قرار د هيد .
5 ـ چنانچه در فصل تابستان اين سالاد را آماده مي نماييد از ميوه هايي مثل توت فرنگي و ... نيز مي توانيد استفاده کنيد .
منبع:هنر آشپزي شماره 66