جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شنسل مرغ با پودر پنير پارمزان
-(8 Body) 
شنسل مرغ با پودر پنير پارمزان
Visitor 1585
Category: دنياي فن آوري
هميشه شنيتسل را به صورت ترد و خشک تجربه کرده ايد اين بار آن را با يک سس خامه اي نيز بچشيد ولذت خورد ن آن را با مهمان هاو اعضاء خانواده تان شريک شويد .

شنيتسل پارمزان مرغ براي 4 نفر :
 

2 تکه مرغ بدون پوست و استخوان را به صورتي که گفته شد آماده کنيد سپس در مخلوط سفيده تخم مرغ مثل دستور قبل زده و در يک دوم پيمانه پارمزان را به مخلوط پودر نان دستور اصلي اضافه کرد ه، مرغ را در بزنيد و با سس کره و سالويا و سيب زميني تنوري سرو کنيد
سس کره و سالويا
3 قاشق غذا خوري پياز ريز خرد شد ه را در يک3 قاشق غذا خوري پياز ريز خرد شد ه را در يک قاشق غذا خوري کره تفت د هيد يک پيمانه آب مرغ  يک دوم پيمانه خامه
يک قاشق غذا خوري آب ليمو ترش تازه را به آن اضافه کنيد در آخر  4 قاشق غذاخوري کره سرد و سالويا خشک يک قاشق غذا خوري ( و اگر تازه آن در دسترس بود 2 قاشق غذا خوري خرد شد ه ) نمک و فلفل قرمز  اضافه و خوب مخلوط کنيد .
در قابلمه کوچکي پياز را در کره تفت د هيد تا نرم شود سپس خامه ، آب مرغ و آب ليمو را اضافه کرد و بگذاريد تا به جوش آيد . در حال هم زد ن بگذاريد تا تقريباً مقدار آن نصف شود . سپس کره را هر بار يک قاشق اضافه کرده و مرتب هم بزنيد و تا قبل از اين که قاشق کره اول ذوب نشد ه دومي را اضافه نکنيد اين کار را روي حرارت ملايم انجام د هيد . گرم نگه داشتن سس مي توان آن را در آب داغ نگه داشت .

منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image