جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيتزا هاوايي با خمير آرد کامل
-(9 Body) 
پيتزا هاوايي با خمير آرد کامل
Visitor 1783
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 8 نفر :
 

پنير موتزارلا 2 پيمانه ، رنده شده
مايه خمير فوري : يک و نيم قاشق مربا خوري
شکر : يک قاشق چايخوري
آب ولرم : يک پيمانه
آرد کامل ( سبوس دار ) : دو يک دوم پيمانه
روغن : 2 قاشق غذا خوري
نمک : يک قاشق چايخوري
آرد ذرت زرد و زبر : يک قاشق غذا خوري
سس پيتزا : يک قاشق غذا خوري
کالباس مرغ دودي : 150 گرم
کمپوت آناناس : 200 گرم خرد شده
پياز قرمز نازک : يک دوم پيمانه ، خرد شده
فلفل دلمه اي سبز : يک دوم پيمانه ؛ خرد شده

طرز تهيه :
 

در کاسه اي مايه خمير و شکر را در آب حل کنيد . ساير مواد خمير را اضافه و مخلوط کرده و خمير حاصله را ورز د هيد . سپس روي آن را پوشانده و در محيط مناسب قرار د هيد تا ور بيايد ( حدود 20 دقيقه ). فر را با د ماي 220 درجه سانتي گراد داغ کنيد . سيني مخصوص شيريني پزي به ابعاد 25×30 سانتي متر را با يک قاشق روغن چرب کرده و روي آن آرد ذرت بپاشيد.خمير رابعد از آماده شد ن روي سيني پهن کرده وروي آن يک قاشق مربا خوري آرد بپاشيد و به کمک آرد و انگشتتان خمير را بهتر باز کنيد . سس پيتزا را روي خمير ماليده و روي آن را با بقيه مواد و پنير موتزارلاي داليا بپوشانيد . پيتزا را حدود 15 تا 20 د قيقه در فر قرار د هيد تا لبه هاي خمير طلايي شود .

نکته :
 

1 ـ اين دستور 210 گرم کربوهيدرات ،120 گرم پروتئين ، 90 گرم چربي ، و 1680 کيلو کالري انرژي دارد .
2 ـ براي تهيه سس پيتزا اگر فرصت داريد مي توانيد فقط از گوجه فرنگي تازه استفاده کنيد به اين ترتيب که ابتدا پوست آن را گرفته ،خرد کنيد . در قابلمه اي يک قاشق غذاخوري روغن زيتون ريخته يک حبه سير را ريز خرد کرده تفت د هيد و قبل از اين که طلايي شود گوجه فرنگي را اضافه کرده و يک قاشق مربا خوري آويشن بريزيد و بگذاريد تا غليظ شود ( مي توانيد همراه سير ، پياز نيز اضافه کنيد ) . در آخر نمک و فلفل زده و استفاده کنيد . اگر فرصت نداريد يک عدد گوجه فرنگي را رنده کرده به همراه يک قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي ، يک قاشق غذا خوري سس کچاب ( سس گوجه فرنگي ) ، يک حبه سير رنده شده ، يک قاشق غذاخوري روغن زيتون و آويشن مخلوط کره و استفاده کنيد .

منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image